101 Copenhagen

101 Copenhagen -merkin ovat luoneet tunnetun Norr11 -brändin suunnittelijat. Siinä missä Norr11 keskittyy suurempikokoisiin huonekaluihin, ovat 101 Copenhagen -merkin keskiössä puolestaan sisustustarvikkeet kuten vaasit, tyynyt ja peilit - sekä tietysti valaisimet. Vuonna 2017 lanseerattu 101 Copenhagen on toki valaisinten saralla uutuus. Silti sen tuotteet ovat alusta asti olleet erittäin laadukkaita. Esimerkiksi Drop Chandelier -riippuvalaisin on jo ollut esillä monilla sisustukseen keskittyvillä nettisivuilla, ja lukuisat sisustussuunnittelijat ovat ottaneet sen omakseen, liittäen sen osaksi erilaisia huoneita. Koska kyseisen valaisimen valaistus tulee useammasta erillisestä valonlähteestä, kirkastaa se koko huoneen aivan vertaamattomalla tavalla. Tuotemerkin alla suunnitellaan korkealuokkaisia, yksinkertaisia ja moderneja pohjoismaisia valaisimia. Valaisimien kantava voima on juurikin niiden laatu.
Näytetään 6 / 6 tuotteesta

Messinkisiä valaisimia

Tämän merkin valaisinkokoelma koostuu suurelta osin hehkuvasta, modernista messingistä. Niin ikään pöytä-, seinä-, lattia- ja kattovalaisimet on valmistettu tästä materiaalista, joka osaltaan takaa valaisimille niiden modernin ilmeen. Metalli onkin tällä hetkellä kerrassaan uudenaikaista, ja näkyy kaikkialla sisustusmaailmassa niin yksityiskohtina kuin kokonaisina huonekaluina ja armatuureina.

Mushroom, Clam, Modernist ja Arc


Tässä joitakin 101 Copenhagenin valaisimista, joiden muotokieltä voi ymmärtää hyvin juuri niiden nimien kautta. EsimerkiksiMushroom on sienen muotoinen. Sen dekadentti lasikupoli ja messinkijalka antavat valaisimelle vakavan ilmeen, mutta nimi pehmentää valaisimen tunnelmaa, ja todistaa sen sopivuudesta miltei mihin tahansa sisustukseen.