Unohtuiko salasanasiLuo uusi käyttäjä

Ale

Valikoimamme koostuu ainoastaan laadukkaista valaisimista, jotka antavat täyden vastineen rahoillesi.

Tästä huolimatta löydät sivuiltamme jatkuvasti erilaisia tarjouksia ja kampanjoita. Löydät kaikki alennuksessa olevat valaisimet alempaa.

Löydä tarpeisiisi sopiva valaisin

Sopivan valaisimen löytymiseen ja valintaan vaikuttavat monet eri tekijät. Ymmärrämme, että asiakkaamme haluavat mielellään laadukkaita tuotteita järkevään hintaan. Vaikka haluamme aina varmistaa, että myymiemme valaisimien hinnat ovat kohdillaan, tarjoamme usein myös eri design-valaisimia kampanjahintaan. Tarjouksessa olevien valaisimien joukosta voit tehdä upeita ja ainutkertaisia löytöjä. Erikoiskampanjat ovat valaisinkohtaisia eikä niitä pidetä s��ännöllisesti. Käytä siis tilaisuus hyväksesi! Tarjoamamme valaisimet ovat uniikkeja eikä niitä ole saatavissa useissa myymälöissä. Tutustu kampanjatuotteisiimme jo tänään - olemme varmoja, että löydät toiveitasi vastaavan valaisimen!

Pluto LED 5 W WA Væglampe - Brillian
Tuotenumero: 4004353248924
Tarjous on voimassa niin kauan kun varastoa riittää, tai 30.6.2018saakka.
Macaroon table lamp in light grey Bordlampe - Lucie Kaas
Tuotenumero: 5711542220027
Tarjous on voimassa niin kauan kun varastoa riittää, tai 30.6.2018saakka.
Ennen EUR 173,00
EUR 147,00
EUR 26,00
OSTA / INFO
Valaisimet verkosta - Designlite.fi

Designlite tarjoaa laajan valikoiman erilaisia valaisimia. Olemme myyneet valaisimia kivijalkamyymälässämme yli 35 vuoden ajan. Nyt voit ostaa valaisimia myös verkossa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme antaa mielellään neuvoja uusiin trendeihin ja valaisimiin liittyen. Olemme lisäksi virallinen jälleenmyyjä jokaiselle edustamallemme merkille, ja tarjoamme kaikille tuotteille täyden takuun!

Puhelinajat

Maanantai-Perjantai: 8.30 - 16.00

Asiakaspalvelu

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tilaukseen tai tuotteisiimme liittyen:

asiakaspalvelu@designlite.fi
020 787 1616

 
0