&tradition

&tradition on yksi Tanskan nuorimmista designyrityksistä, heillä on ainoastaan 8 vuotta historiaa takana tähän mennessä. Nuoresta iästä huolimatta yritys on saanut jo nyt vahvan liekin palamaan, ja ovatkin jo nousseet yhdeksi merkittäväksi designmaailman brändiksi, niin Tanskassa, kuin muuallakin.

&traditionin perusti Martin Kornbeck Hansen, joka toimii edelleen tänä päivänä yrityksen johtajana. Martin Kornbeck Hansen lisäksi yrityksen omistaa tunnetun Hayn aviopari Mette ja Rolf, sekä Bestsellerin johtaja Troels Holck Povlsen, joka osti osan yritystä vuonna 2016.
Firma tuottaa vanhoja klassikoita, jotka on suunniteltu 50-, 60- ja 70-luvuilla, sekä myös tekee yhteistyötä uusien nousevien suunnittelijoiden kanssa. Niin valaisimet kuin huonekalutkin kuuluvat &traditionin tarjontaan ja yritys kasvaa kaikilla parametreilla. Yhtiö tekeekin yhteistyötä joidenkin suurimpien huonekalu- ja valaisinalan suunnittelijoiden kanssa, kuten Space Copenhagen, Verner Panton, Sofie Reher, Arne Jacobsen, Sami Kallio ja Samuel Wilkinson.
Flowerpot

Flowerpot

Yksi suuri osa heidän suosiotaan on Flowerpot –valaisin, jonka on suunnitellut Verner Panton, ja &tradition tuottaa. Valaisin löytyy monissa eri väri vaihtoehdossa, sekä pöytä- ja riippuvalaisimena. Flowerpot –valaisin löytyykin monesta kodista ympäri maailman. Valaisin on saanut inspiraationsa 60- ja 70-luvun Flower Power –liikkeestä, ja kahden vastakkaisen varjostimensa ansiosta valaisin tarjoaa erittäin upean ja käytännöllisen valaistuksen.

&tradition edustaa modernia ja pohjoismaista designkulttuuria, jossa muoto ja funktio yhdistyvät muodostaen käytännöllisen designtuotteen.
Milk

Milk

Toinen kaunis valaisin &traditionilta on Milk –Kasper Rønnin ja Jonas Bjerre-Poulsenin suunnittelema. Valaisin on saanut nimensä lypsyjakkarasta, ja on valmistettu opaalilasista, ja tarjoaa erittäin kauniin ja tunnelmallisen valaistuksen.

&tradition laajentaa jatkuvasti kokoelmaansa, jotta tulevaisuus näyttää valoisalta tälle Kööpenhaminalaiselle firmalle.