Aros

Aros suunnittelee Copenhagen outdoor -sarjan myötä seinään asennettavia ulkovalaisimia. Sarja koostuu yksinkertaisista seinävalaisimista, joiden korkean IP-luokituksen myötä ne sopivat täydellisesti ulkokäyttöön.

Valaisimet ovat nelikulmaisia ja avoimia ylhäältä ja alhaalta, näin valaisimet heijastavat ylöspäin suuntautuvaa ja alaspäin suuntautuvaa valoa. Saatavilla on kolme erilaista versiota, joita voidaan yhdistellä keskenään eri versioiden kanssa.

Ulkovalaisimet tarjoavat hyvän suunta- ja opasvalaistuksen. Käytännöllisillä ulkoseinävalaisimilla luot turvaa ja arvokkuutta talon julkisivulle.

Tutustu merkin Aros valaisimiin alla ja valaise kotisi ulkoseinät kauniilla seinävalaisimilla.

ULKOVALAISTUSTA SEINÄLLE

Nämä yksinkertaiset valaisimet valaisevat kauniisti seinän ja näyttävät edustuksellisilta talon julkisivulla. Anna kodillesi uusi ja kaunis ilme ulkotiloihin näillä seinään asennettavilla valaisimilla.
Valaisimet asennetaan suoraan seinään ja ne tuovat näin koristeellisia valonsäteitä seinää vasten.

Julkisivun valaistusta

Aros Designin kauniita ulkovalaisimia voidaan käyttää myös käyttää myös esimerkiksi tallin oven vierellä. Design on yksinkertainen ja puhdas. Valitse juuri sinun kotiisi sopiva väri vaihtoehto ja valaise julkisivusi kauniisti.