Artemide - Tolomeo valaisimet ja paljon muuta

Artemide on italialaista designia parhaimmillaan!

Tunnetut valaisimet kuten Tolomeo, Pirce, Nesso, Cosmic ja monet muut ovat auttaneet Artemidea nousemaan tunnetuksi ja rakastetuksi brändiksi, jota se tänä päivänä on. Artemide valaisimet ovat takuu korkeasta laadusta ja designista.  Artemiden on perustanut Ernesto Gismoni ja Sergio Mazza vuonna 1959, ja tänä päivänä Artemide toimittaa valaisimia kaikkialle maailmassa.


Ympäri maailman

Ympäri maailman

Artemiden päätoimisto sijaitsee Milanossa ja heillä on 24 tytäryhtiötä sekä jakeluverkosto, joka kattaa yli 55 showroomia ympäri maailman. Valaisimia valmistetaan Kanadassa, Unkarissa, Italiassa ja Ranskassa.

Useita Artemiden valaisimia on ollut esillä Museum of Art (New York), jossa valaisimia pidetään designikoneina.

Kuvassa perustaja Ernesto Gismondi.
Suosittu kirjoituspöydän valaisin

Suosittu kirjoituspöydän valaisin

Artemide on tehnyt yhteistyötä useiden eri designkoulujen kanssa, ja pitänyt työpajoja löytääkseen uusia up-coming suunnittelijoita. Samassa prosessissa Artemide on tehnyt yhteistyötä sekä kansainvälisten että italialaisten yliopistojen kanssa.

Artemiden menestyksekkäin valaisin on Tolomeo. Fantastinen kirjoituspöydän valaisin, joka ensilmäyksellä vaikuttaa todella yksinkertaiselta, mutta on paljon enemmän kuin vain tavallinen pöytävalaisin.

Tolomeon on suunnitellut Michele De Lucchi ja Giancarlo Fassina. Tolomeon valo on erinomainen ja esteettinen. Valaisimen varsi on täysin säädettävissä, mikä tarjoaa valon sääden täyden kontrollin. Valaisin on luonnollisesti todella laadukas ja valmistettu erinomaisena käsityönä.

Jos pidät todella klassisista laatuvalaisimista, on Artemide valaisimet sinua varten – tutustu kaikkiin täällä.