Black Friday 2020 & Designlite.fi

Perjantaina 27. marraskuuta 2020 Designlite.fi-verkkokaupassa on käynnissä Black Friday! Päivä täyttyy fantastisista tarjouksista. Haluaisitko olla ensimmäisten joukossa näkemässä nämä tarjoukset? Liity uutiskirjeemme tilaajaksi ja varmistu ETTET sivuuta kaikkia hyviä ja jännittäviä tarjouksia.
Jo ennen suurta alennuspäivää voit saada sähköpostitse tietoa tulevista tarjouksista – näin tiedät mitä odottaa. Helppoa ja fiksua! Black Friday voi olla helposti kaaosmainen, mutta uutiskirjeemme avulla voit suunnitella, mitä valaisimia haluaisit tilata kiireisenä Black Fridayna.

Designlite.fi jälleenmyy vain parhaimpia tuotemerkkejä valaistuksen saralla – ja Black Friday on aika, jolloin voit tilata näitä tuotteita alennetuin hinnoin. Tarjoamme mahtavia tarjouksia, joten ole valmiina ja liity täältä.

Black Friday valaisimet 2020

Black Friday tarjouksiemme joukosta löydät tuotteita merkeiltä kuten UMAGE, Woud, Vipp, Secto, Markslöjd, Nordlux ja monilta muilta.

Hyppää mukaan Black Fridayhin ja tilaa Black Friday valaisin erinomaiseen hintaan.

Muistathan, että voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme joko puhelimitse tai sähköpostitse tilauksiin ja valaisimiin liittyvissä kysymyksissä.