By Another Story

By Another Story on Another Storyn italialaisen suunnittelijan Silvio Vinellan kanssa tekemän yhteistyön tulos. Another Story on tanskalainen brändi, joka yhteistyössä uusien ja nousevien suunnittelijoiden kanssa suunnittelee uutta designsisustusta. Brändi myy designtuotteita ja heidän intohimonsa on estetiikassa ja innovatiivisissa ratkaisuissa. By Another Storyn design saa inspiraationsa luonnosta – niin materiaaleista kuin muodostakin. Brändin valaisimet ovat tästä syystä veistoksellisia. Silvio Vinellan Popp riippuvalaisin valmistetaan Italiassa, ja vaikka itse valaisimen ilme on veistoksellinen ja rauhallinen, on valaisimessa silti aistittavissa sen italialaiset juuret. Valaisin on tietyllä tapaa samalla minimalistinen ja dramaattinen. Michael & George ovat suunnittelijat Another Storyn Drew The Pencil pöytävalaisimen takana. Heidän intohimonaan on tehdä arjesta hauskempaa ja tässä missiossa he ovat todella onnistuneet.
Ei tuotteita
Hakukriteeriä vastaavia tuotteita ei löytynyt

Minimalistinen ja dramaattinen riippuvalaisin

Popp riippuvalaisin on saanut inspiraation muotoonsa pisarasta. Pisara, joka on juuri tipahtamassa.  Muoto, joka edustaa hetkeä ja tekee näin Silvio Vinellan riippuvalaisimesta dramaattisen. Samanaikaisesti valaisin on tyylipuhdas ja rauhallisen metallin värinen. By Another Story on luonut valaisimen, jossa kaksi kontrastin täyteistä ilmaisua kohtaa innovatiivisesti toisensa.

Luova ja funktionaalinen pöytävalaisin

Drew the Pencil on suunnittelijoiden Michael & George luoma innovatiivinen ja funktionaalinen pöytävalaisin, joka tuo leikkisän lisän arkeen. Vuodesta 2014 lähtien pari on miettinyt arjen esineitä yhdessä ja suunnitellut ne uudelleen täysin uuden lähestymistavan pohjalta. Suunnittelijapari on jo saanut useita muotoilupalkintoja luovasta ja innovatiivisesta arjen esineiden suunnittelusta.