Designline T-Connector Musta - Antidark

Sous. hinta EUR 14,00
EUR 11,00
SäästäEUR 3,00
Tuotetta on varastossa
Tekniset tiedot
EAN:
5706872020256
Syvyys:
30mm
Leveys:
38mm
Korkeus:
22mm
Materiaali:
Metalli & Muovi
Väri:
Musta
Konsepti
Designline T-Connector Musta on osa minimalistista kiskojärjestelmää merkiltä Antidark. Designline-järjestelmällä voit helposti liikuttaa valaisimia kiskon varassa tarpeen mukaisesti. Jos esimerkiksi asennat kiskon ruokapöydän ylle, voit mukailla riippuvalaisimien sijaintia jos sinun esimerkiksi tarvitsee siirtää pöytää saadaksesi enemmän tilaa kun vieraat saapuvat.

Käyttääksesi järjestelmää tarvitset:

  • Kiskot: Valittavina on 1 ja 2 metrin kiskot. Nämä asennetaan kattoon, jonka jälkeen valaisinta voidaan säätää kiskoa pitkin. Jos haluat pidemmän järjestelmän, on sinulla mahdollisuus asentaa useampi kisko yhteen connectorilla (näet alla).  
  • Startterit: Jokaista kiskojärjestelmää varten tarvitaan startteri, johon kytkeä virta. Tämä sijoitetaan kiskon päähän ja kytketään katon virtaliitäntään. Käytä tuotetta centerstarter, jos haluat virtaliitännän kiskon keskiosaan päädyn sijasta.
  • Connector/liitin: Jos haluat yhdistää useamman kiskon saadaksesi laajaa joustavuutta, tulee sinun käyttää kiskojen välissä liitintä (connector). Valitse Designline connector, jos kiskojen tulisi olla peräkkäin. Sinulla on myös mahdollisuus valita kulma-versio (corner), jos haluat luoda kulman kahden kiskon välillä tai t-liittimen (t-connector), jos sinun tarvitsee yhdistää kolme kiskoa järjestelmään.
  • Adapteri: Yhdistääksesi riippuvalaisimen kiskoon tarvitset riippuvalaisin-adapterin. Tämä asennetaan riippuvalaisimen johtoon, jonka jälkeen se on helppo sijoittaa kiskoon.

Jokaista kiskojärjestelmän osaa on saatavilla sekä mustana että valkoisena.

Tutustu fiksuun Designline-kiskojärjestelmään täällä. Jos sinulla on kysyttävää Designline-kiskojärjestelmästä, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.


Design
Antidark