Designliten Top 10 valaisinta vuodelta 2018

2018 on lähellä loppuaan, ja me haluamme antaa pienen katsauksen siihen, mitä Top 10 –myydyimmät tuotteet lista pitää sisällään tänä vuonna. Jännittävä valikoima, joka korostaa, että vuosi 2018 on ollut vuosi, jossa on ollut tilaa hyvin persoonalliselle tyylille.

Olemme nähneet sisustuksia, joissa minimalismi on ollut avainsanana, mutta myös sisustuksia, joissa luonto on ollut pääosassa - ja jälleen koti, jossa persoonallisuus ilmaistaan hämmästyttävän designin ja todellisten löytöjen muodossa.

Top 10 jakautuu tänä vuonna seuraavasti:

1. Easy W100 Valkoinen - Scan Studio

Fantastinen kattospottivalaisinten sarja tanskalaiselta Scan Studiolta. Sarja on tunnettu osana Anti Dark kokoelmaa.  Scan Studio on jo vuosien ajan toimittanut laadukkaita valaisimia. Nämä valaisimet sopivat erinomaisesti keittiöön tai kylpyhuoneeseen!

Easy W100 Valkoinen - Scan Studio

2. Gatto Pöytävalaisin Pieni - Flos

Moderni ja jännittävä muoto, joka tarjoaa fantastisen valaistuksen. Gatto Pöytävalaisin on fantastinen lisä niin minimalistiseen kotiin kuin skandinaavis-romanttiseenkin kotiin. Olemme asiakkaidemme kanssa yhtä innoissaan tästä valaisimesta, todella trendikäs italialainen pöytävalaisin.

3. Liila 1 Seinävalaisin/Kattovalaisin Nordic Gold/Opal White - Nuura

Vaikka tämä valaisin saapui verkkokauppaamme vasta syksyllä 2018, ehti se silti nousta jo Top 3-sijalle. Upean ja modernin designinsa ansiosta varmasti.  Valaisimen on suunnitellut Sofie Refer, joka on pystynyt nostamaan jonkin todella traditionaalisen aivan uusiin korkeuksiin.  

Liila 1 Seinävalaisin/Kattovalaisin Nordic Gold/Opal White - Nuura

4. Ballroom Riippuvalaisin Purple Rain - Design By Us

Ballroom on ollut todella suosittu jo heti saavuttuaan. Feminiinen ja elegantti! What’s not to like? Valaisimen liilat pehmeät sävyt ja kaunis kultainen ripustin luovat yhdessä tunnelmallisen valaistuksen.

5. Sound Jar - Halo Design

Sound Jar on erittäin käytännöllinen mukana kulkeva valonlähde - Valaisin sisältää Bluetooth-kaiuttimet, joilla musiikkia voidaan soittaa missä tahansa.

6. Function Valoketju - House Doctor

SIsusta valoketjuilla ja saat aikaiseksi leikkisän tyylin tilaan. Valoketjut muistuttavat puutarhajuhlista ja niiden avulla asiakkaamme ovat luoneet todella persoonallisia ja trendikkäitä ilmeitä koteihinsa.

Function Valoketju - House Doctor

7. Bright Spot - Nordic Tales

Klassinen valaisin pienellä twistillä. Tanskalainen Nordic Tales on muuttanut klassisen kahvilavalaisimen moderniksi riippuvalaisimeksi. Messinkinen yksityiskohta korostaa valaisimen muotoilua ja tekee siitä sopivan moderniin sisustukseen. Valaisinta on nähty ripustettavan yksin tai useamman rykelmässä.

8. Multi-Lite messinki - Gubi

2018 on ollut todella messingin vuosi. Vuodesta 2017 lähtien on uusi väri tullut mukaan sisustuksiimme. Multi-Lite riippuvalaisin leikittelee retrolla tyylillään, ja tämä messinkinen versio on vain aivan uskomattoman upea!

9. Amp Riippuvalaisin Large Savu/Musta - Normann

Jälleen Amp on hiipinyt Top 10 –listalle, ja oikeutetusti sen tulisikin olla listalla! Yksinkertainen design savu-lasilla luo yhdessä tyylikkään ilmeen.
Valaisin, joka vuosi vuoden jälkeen jatkaa suosiotaan!

10. TR Bulb Riippuvalaisin - Menu

TR Bulb on uskomaton! Tähän valaisimeen on napattu hyvän ja käytännöllisen valon ominaisuudet. Suuri opaali valonlähde on todella yksinkertainen. Riippumatta siitä ripustetaanko se yksin vai yhdessä muiden TR Bulb –riippuvalaisimien kanssa, luo se varmasti rauhaa ja tunnelmaa kotiin.

Jatkuuko samat suuntaukset?

Ei ole epäilystäkään etteikö jotkin yllä olevat suuntaukset pysyisi samana myös vuonna 2019. Toimittajat ovat jo esittäneet meille ja teille joitakin jännittäviä syksyn uutuuksia. Syksyn uudet tuotteet ovat tarjoilleet lisää messinkisiä ja lasisia yksityiskohtia.
Innolla odotamme, jotta voimme esitellä teille runsaasti uutuuksia vuonna 2019.