Eggy Pop – Cph Lighting

Kansainvälistä suunnittelua tanskalaisilla juurilla

Kansainvälistä suunnittelua tanskalaisilla juurilla

Vaikka nimi saattaisi niin antaa ymmärtää, ei tanskalaisen Cph Lighting suinkaan sijaitse maan pääkaupungissa. Sitä vastoin yrityksen toiminta on keskittynyt pieneen länsijyllantilaiseen Hjertingin kylään, joka sijaitsee aivan Esbjergin läheisyydessä. Ja vaikka yrityksen juuret ovat syvällä Jyllannissa, on sen muotoilu täysin kansainvälistä luokkaa!

Jo vuodesta 1989 on yrityksen taustalla oleva tiimi esittänyt itsensä kansainvälisessä valossa. Vuonna 2004 lanseerattiin tulos yhteistyöstä italialaisen suunnitelijan Guglielmo Berchiccin kanssa – mallisto nimeltään Eggy Pop. Se koostuu sekä sisä- että ulkokäyttöön tarkoitetuista valaisimista, joilla on aivan erityinen, orgaaninen ja tunnistettava design. Eggy Pop –valaisimet ovat ovaalinmuotoisia, valkoisia jotka valmistetaan käytännöllisestä ja kierrätettävästä muovimateriaalista. Niiden design on yksinkertainen ja puhdaslinjainen siinä missä laatukin läpäisee kaikkein korkeimmat ympäristövaatimukset. Ehdottoman kansainvälinen tuote!

Tanskassa tuotettuja lamppuja

Tanskassa tuotettuja lamppuja

Länsijyllantilaiset juuret tarkoittavat muun muassa sitä, että kaikki Cph Lightingin valaisimet on tehty Tanskassa. Haluatko varmistua siitä, että tuote on valmistettu niin parhaita mahdollisia työolosuhteita kuin miljöötäkin ajatellen? Silloin on Eggy Pop tai jokin muu tämän merkin valaisimista sinulle juuri oikea valinta.

Koska tuotteet valmistetaan Tanskassa voit olla varma siitä, että ne täyttävät pohjoismaalaiset laatuvaatimukset, ja että niiden ympäristökuormitus on minimaalinen esimerkiksi materiaalien kuljetuksen suhteen. Eggy Pop on valaisin, jonka ostat ajatuksella.

Eggy Pop

Eggy Pop

Jo valaisimen lanseeraamisen aikaan vuonna 2004 oli selvää, että Cph Lighting oli luonut modernin klassikon. Valaisimissa on juuri sitä jotakin – ne ovat yksinkertaisen tyylikkäitä. Niissä on orgaaninen design ja häikäisemätön valo. Ne ovatkin käytännöllisyyden ja hyvän suunnittelun täydellinen yhdistelmä.  

Valaisinsarjan italialaisella suunnittelijalla, Guglielmo Berchiccolla, on jo paljon kokemusta tuotesuunnittelusta. Hän on valmistunut arkkitehdiksi Milanon yliopistosta ja on sen jälkeen luonut muotoilutuotteita, sisustussuunnitelmia ja arkkitehtuuria monille kansainvälisille asiakkaille.

Eggy Pop -kokoelmaan kuuluvat jalka- ja pöytävalaisimet, lattia- ja pöytävalaisimen kombinaatio, riippu- ja seinävalaisimet sekä ulkokäyttöön tarkoitetut valaisimet kolmessa eri koossa. Kaikille valaisintyypeille on yhteistä niiden tunnusomainen ovaalin muotoinen varjostin, sekä materiaalivalinta. Juuri varjostimen käytännöllinen plastinen materiaali ja valaisimen valkoinen väri varmistavat tuotteelle sen pehmeän ja hajoamattoman valon.

Somista kotiasi modernilla klassikolla

Eggy Popin status modernina klassikkona ei ole perusteeton. Valaisin on äärimmäisen helppo yhdistää kaikenlaisiin sisustuksiin. Tuotemallistoon kuuluu erilaisia valaisimia joten sinun on helppo luoda kotiisi ja pihallesi yhtenäinen tyylikäs ilme Eggy Pop -valaisimilla.

Valaisimien yksinkertainen ja veistoksellinen muotokieli tekee niistä käyttökelpoisia kaikkialla. Jos haluat kotiisi retroinspiraatiota tai hieman valoisampaa, pohjoismaista sisustustyyliä, sopivat Cph Lightingin –valaisimet täydellisesti sinulle. Ne ovat kestäviä klassikoita, jotka somistavat tiloja tyylikkäästi niin sisällä kuin ulkonakin.