Embacco

Tanskalainen yritys Embacco Lighting perustettiin halusta yhdistää hyvä akustiikka ja valo. Merkki haluaa luoda valaisimia materiaaleista, jotka parantavat tilan akustiikkaa. Idea on ollut menestyksekäs ja voit tutustua merkin vision tuloksiin alla.

Akustisten sisätilojen valaisimien lisäksi, Embacco tuottaa myös upeita ulkovalaisimia. Tuotteet ovat tanskalaista designia ja testattu pohjoismaisessa ilmastossa. Seinälle asennettavat ulkovalaisimet ovat kestäviä ja täydellisiä sijoitettavaksi mihin tahansa ulkoseinälle. Design on kubistinen, mutta pehmeä. Valo heijastuu sekä ylhäältä että alhaalta talon julkisivua vasten muodostaen kauniita kuvioita pimeässä.

Tutustu kaikkiin Embaccon valaisimiin alla.
Ei tuotteita
Hakukriteeriä vastaavia tuotteita ei löytynyt

SUUNNITTELIJAT EMBACCO VALAISIMIEN TAKANA

Merkin valaisimet ovat suunnitelleet omistajat Lise Nørgaard ja Anne Krogh. He ovat molemmat erikoistuneet valaistussuunnitteluun. He löytävät inspiraatiota maailman monista suurista kaupungeista sekä hiljaisesta luonnosta. Yhtiö perustettiin vuonna 2008, ja se onkin saavuttanut suurta menestystä useissa valaisinkategorioissa siitä lähtien.

Seinälle asennettavat valaisimet

Seinälle asennettavien ulkovalaisimien Welcome-sarjan valaisimia on saatavilla useissa eri väreissä. Valaisimet on valmistettu säänkestävästä alumiinista. Materiaalina alumiini sopii erinomaisesti käytettäväksi ulkotiloissa. Valaisimien valot heijastuvat sekä ylös- että alaspäin. Tällä tavalla valaisimien valo muodostaa kauniin kartiomaisen valon talon julkisivulle. Nauti tanskalaisesta suunnittelusta ja laadusta parhaimmillaan Embacco-ulkovalaisimilla.