FollowMe Pöytävalaisin Green - Marset

EUR 231,00
Tuotetta on varastossa
A++
Tekniset tiedot
Himmennys:
3 step himmennys
EAN:
8435516843841
Akun kesto
20/10/5 hours
Energialuokitus
A++
Materiaali:
Polykarbonaattiseula, tammikahva ja messinkikytkin.
Valonlähde:
LED 3,2W - 2700K - 240lm
Väri:
Valkoinen & Vihreä
Ø (Halkaisija):
123 mm
Korkeus:
288 mm
FollowMe Pöytävalaisin Green

FollowMe on kevyt ja tyylikäs ladattava pöytävalaisin, jonka on suunnitellut espanjalainen Inma Bermúdez [in] Marsetille.  [/i].

FollowMe pöytävalaisin on akkukäyttöinen ja siten helppo kuljettaa. Valaisin on aivan ihanteellinen kesäiltoihin terassilla, mökillä tai asuntovaunussa.

Pöytävalaisinta voidaan myös käyttää luomaan viihtyisyyttä talon sisäänkäyntiin talvella. FollowMe pöytävalaisin voidaan sijoittaa kaikkialle asuntoon; olohuoneeseen tai lastenhuoneeseen esim. himmennettynä yövalona. Vain mielikuvitus on rajana.

FollowMe toimii LED-tekniikalla. Akku on sisäänrakennettu ja ladataan USB-portin kautta tai mukana tulevalla pistokkeella.

B] FollowMe [/ b- valaisimessa on kolme kirkkaustasoa, joita säädetään pienestä messinkinupista. Valo palaa 5 tuntia kirkaimmalla tasolla ja 20 tuntia himmeimmällä. LED- lammpu ja akku voidaan vaihtaa.  

FollowMe - valaisimessa on kätevä tammikahva ja valkoinen, kallistettava polykarbonaattivarjostin. Valaisin toimii käytännön lamppuna, joka valaisee hyvin, tai tunnelmavalaistuksena

FollowMe - valaisin ei ole ulkovalaisin, joten se ei ole vedenkestävä, mutta kestää kosteutta ja roiskeita.