Foscarini

Foscarini on perustettu Venetsiassa vuonna 1981, päämääränään luoda designvalaisimia Murano-lasista. Materiaali, joka on satoja vuosia tunnettu Venetsiassa. Foscarinin juuret juontavat italialaisen lasin käsityöperinteeseen, yritys kehittää ja jalostaa valaisimiaan jatkuvasti ja onkin nykyään huipputeknologisen valaistuksen ja innovatiivisen muotoilun edustaja.

Vuosien ajan yritys on pitänyt fokuksensa italialaisessa lasin valmistuksen käsityöperinteessä, pitäen sen suurena osana yrityksen DNA:ta. Samanaikaisesti brändi on päivittänyt itseään ja luo nyt myös valaisimia muista materiaaleista. Foscarinille ominaista on yhteistyö tunnettujen ja lahjakkaiden suunnittelijoiden kanssa. Juuri tämä tekijä on tehnyt Foscarinista yhden kysytyimmistä valaistusmarkkinoilla. Suunnittelijoista mainittakoon Ludovica+Roberto Palomba, Marc Sadler, Rodolfo Dordoni ja viimeisimpänä tanskalainen BIG – Bjarke Ingels Group.

Voit tutustua kaikkiin valaisimiin alla, ja inspiroitua brändin korkealuokkaisesta teknologiasta ja modernista valaistusuniversumista.
Birdie Grande Pöytävalaisin on/off Valkoinen - Foscarini
Tilaa ennen klo 14 ja tilauksesi toimitetaan tänään (arkipäivinä)
Buds 2 Riippuvalaisin 2m Lämmin Valkoinen - Foscarini
Tilaa ennen klo 14 ja tilauksesi toimitetaan tänään (arkipäivinä)
Big Bang Riippuvalaisin Punainen R7s 3,5m - Foscarini
Tilaa ennen klo 14 ja tilauksesi toimitetaan tänään (arkipäivinä)
Poly Gregg XL Pöytävalaisin - Foscarini
Tilaa ennen klo 14 ja tilauksesi toimitetaan tänään (arkipäivinä)
Viser 18 ud af 18 produkter

Foscarini valaisimet – riippuvalaisimet ja pöytävalaisimet

Foscarinilla on laaja valikoima erityyppisiä valaisimia eri kategorioista, kuten pöytävalaisimia, seinävalaisimia, lattiavalaisimia, riippuvalaisimia ja ulkovalaisimia. Valikoimasta löytyy valaisinsarjoja, jonka ansiosta voit helposti pitää kodin valaistuksen yhteensopivana.

Upea valaisin, joka sopii täydellisesti pöydälle on Birdie, suunnittelijoina Ludivica+Roberto Palomba. Varjostin on avonainen ylhäällä ja pohjassa, tarjoten hajanaista valoa tilaan. Tâmä valaisin on oikea valinta, jos kaipaat modernia pöytävalaisinta innovatiivisella muotoilulla ja tunnelmallisella valolla.

Foscarini Lumiere, Caboche ja Big Bang


Nämä kolme suosittua valaisinta ovat todella moderneja. Lumiere omaa futuristisen ulkomuodon, joka on kuin raketti valmiina lähtemään matkalle kuuhun. Myös Big Bang-riippuvalaisimella on referenssejä tieteeseen ja astronomiaan.

Caboche on luultavasti tunnetuin Foscarinin valaistustuotteista. Se on valmistettu kestävästä muovimateriaalista ja puhalletusta lasista. Romanttisella ilmaisulla on vetovoimainen ja se toimii todella hyvin useimmissa tiloissa.