Goodnight Light

Goodnight Light on Made In Spain, päätoimipaikkanaan Barcelona. Täällä he suunnittelevat valaisimia, jotka kiehtovat niin lapsia kuin aikuisiakin, mutta inspiraatiota ammennetaan lapsuudesta. Puhtaat linjat ja nostalgiset referenssit sopivat jokaisen sisustukseen, jossa valaisimet tuovat unenomaista ja runollista ilmettä. Kun ostat Goodnight Light valaisimen, toimitetaan se aina turvallisesti laadukkaassa lahjapaketissa – täydellinen lahjaidea pienille.
Muun muassa valaisin The Duck-Duck on suunniteltu inspiraationaan kaikkien tuntema keltainen kylpyankka. The Boat on saanut inspiraationsa tunnetusta origami veneestä/hatusta, joka on varmasti monelle tullut tutuksi lapsuusvuosina. Nämä valaisimet on valmistettu vahvasta vinyylistä, mikä tekee valaisimista sopivat myös leikkeihin – niin lastenhuoneeseen, mutta myös puutarhaan ja uima-altaaseen, jossa nämä vedenkestävät valaisimet kelluvat veden päällä.

Suunnittelijoiden taiteellisia ominaisuuksia ei myöskään ole piiloteltu heidän Decoupage sarjassa, jonka valaisimet tuovat suurta iloa lastenhuoneessa. Sarja koostuu erilaisten hahmojen muodoista – kuten kaneista, veneestä, simpukasta ja monista muista. Pimeässä valo korostaa valaisimen silhuettia, luoden samalla pehmeän ja miellyttävän valon lastenhuoneeseen.