Lightyears on nyt nimeltään Fritz Hansen

Suosittu brändi Lightyears on otettu yhden Tanskan vahvimmista tuotemerkeistä - Fritz Hansenin siipien alle. Fritz Hansen on Tanskassa vuonna 1872 perustettu ainutlaatuinen ja elegantti designbrändi. Fritz Hansenin valikoima koostuu suuresta joukosta ikonisia huonekaluja, jotka ovat tunnettuja kaikkialla maailmassa. Niitä ovat suunnitelleet Tanskan menestyneimmät suunnittelijat ja arkkitehdit.

Fritz Hansensin kokoelmassa on muun muassa Arne Jacobsenin ikonisia Swan and Egg -tuoleja sekä suosittuja Shell-tuoleja. Voit löytää myös Poul Kjærholmin mestariteoksia, PK22-tuolin ja PK80-sohvan.

Kaikki on suunniteltu jo 1950-luvulla ja nämä edelleen modernit tanskalaiset teokset tunnetaan laajasti ympäri maailmaa

Lightyears on muuttanut nimeään

Vuodesta 2015 lähtien Lightyears on ollut osa Fritz Hansenia, mutta vasta vuonna 2019 kaikkien Lightyears-tuotteiden nimi muuttui Fritz Hanseniksi.

Fritz Hansen Lighting suunnittelee ja valmistaa laadukkaita valaisimia yhteistyössä maailman johtavien suunnittelijoiden ja arkkitehtien kanssa.

Modernien valaisimien valikoima, joka Lightyearsin myötä on liittynyt Fritz Hanseniin, sopii täydellisesti Fritz Hansenin näkemykseen vaalia laadukkaita, hienoja käsityötaitoja samalla korostaen ajatonta designia.

Kahden vahvan tuotemerkin fuusiossa Fritz Hansenin tavoitteena on olla absoluuttisessa eliitissä ylellisessä, ajattomassa designissa ja elämäntavassa.

Lightyearsin suosittujen tuotteiden koko valikoima on saatavissa Fritz Hansenilla.


Caravaggio Fritz Hansen

Caravaggio Fritz Hansen

Lightyearsin ehdoton bestseller on suosittu Caravaggio valaisimien perhe, jonka on suunnitellut Cecilie Manz. Se on nykyaikainen ja klassinen valaisin mallisto, joka sopii täydellisesti Fritz Hansenin filosofian kanssa.

Caravaggio, jonka ehkä jo tunnetkin, esiintyy nyt aivan uudella brändillä / logolla, ja se on Fritz Hansen.

Caravaggio ei kuitenkaan ole ainoa vaan koko Lightyearsin tyylikäs tuotevalikoima seuraa tätä tuotemerkin muutosta.
Lightyearsin valikoimaan kuuluu myös pitkän perinteen valaisimia kuten suositut Orient riippuvalaisimet, jotka on suunnitellut Jo Hammerborg ja Jørn Utzonin suunnittelemat Concert riippuvalaisimet.

Katso Cecilie Manzin suosittu Caravaggio mallisto
Orient - vanha ystävä

Orient - vanha ystävä

Klassisen Orient riippuvalaisimen on suunnitellut Jo Hammerborg vuonna 1963. Vuonna 2013 Lightyears käynnisti uudelleen tunnetun valaisimen tuotannon, jossa käytetään vain parhaimpia materiaaleja.

Suosittu riippuvalaisin, joka on sopivasti retro - nyt löydät sen Fritz Hansenin valikoimasta.

Lue lisää designmaailman helmestä, Orientista, täällä
Suspencen moderni kosketus

Suspencen moderni kosketus

Minimalistinen, kaunis, hiukan tynnyrin muotoinen Suspence riippuvalaisin.  Se on moderni ilmaisussaan ja muodossaan. Gam Fretesi suunnitteli Suspence valaisimen yhteistyössä Lightyearsin kanssa.

Suosittua Suspence riippuvalaisinta löydät nyt Fritz Hansenilta.

Katso kaikki Suspencen versiot täältä
Fritz Hansenin valaisimet

Fritz Hansenin valaisimet

Fritz Hansenilla osataan kyllä entuudestaankin valaisinten suunnittelu ja tuotanto. Siitä hyvä esimerkki on  Kaiser Idell -valaisinsarja. Palkittu muotoiluobjekti, jossa ammattitaito ja laadukkuus ovat selkeä osa malliston DNA:ta.

Kaikkien Lightyears valaisimien myötä Fritz Hansenilla on nyt laaja ja monipuolinen valikoima designvalaisimia.

Tutustu Fritz Hansenin valaisimien valikoimaan

Tarina päättyy

Lightyears brändin tarina päättyy, mutta onneksemme sen kauniit ja modernit valaisimet jäävät elämään ja ovat voimissaan.

Tarina - joka alkoi jo vuonna 2015 mutta jossa uusi nimi otettiin käyttöön 2019 – jäämme innolla seuraamaan tarinaa sen myöhemmästä matkasta.