LOUIS POULSEN - KORKEALUOKKAISTA DESIGNIA

Louis Poulsen on suurimpia tanskalaisia vaikuttajia designvalaisimien markkinoilla ja heidän valaisimiaan löytyy lähes kaikkialla maailmassa. Louis Poulsen on perustettu vuonna 1874 ja on juurtunut skandinaaviseen designperinteeseen, jossa muoto seuraa funktiota. Heidän tuotteidensa funktio ja design on räätälöity heijastamaan ja tukemaan luonnollista valoa. Jokaisella designin yksityiskohdalla on tarkoitus ja jokainen design alkaa ja päättyy valoon.

Laadukasta valoa

Laadukasta valoa

Läheinen yhteistyö suunnittelijoiden ja arkkitehtien kuten Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Oki Sato sekä Louise Campbell kanssa on tehnyt Louis Poulsenista yhden tärkeimmistä kansainvälisistä koristeellisen valaistuksen tekijöistä. Heidän tuotteensa ovat uskollisia perinteisille tuotekategorioille ja kattavat sisä- ja ulkovalaistuksen.

PH 2/1

PH 2/1

Yksi eniten myydyistä valaisimistamme on PH 2/1, joka on osa 3-varjostinjärjestelmäperhettä, johon kuuluu 20 valaisinta ja joista kolme on ulkokäyttöön.

Poul Henningsen on suunnitellut 3-varjostinjärjestelmän jo 1925-1926, jolloin PH teki yhteistyötä Louis Poulsenin kanssa suunnitellen ensimmäisen valaisimen Pariisin näyttelyyn. Läpi elämänsä PH työskenteli luodakseen oikean häikäisemättömän valon, niin, että valo ohjautuu sinne missä sitä tarvitaan, luoden pehmeät varjot.

PH ei suunnitellut ainoastaan valaisinta, vaan koko järjestelmän, johon perustuen vuosien saatossa on tuotettu useita eri malleja.

PH5

PH5

Toinen suosittu Louis Poulsenin valaisin on PH 5. Poul Henningsen oli vallankumouksellinen valaistusdesignin saralla ja pyhitti suuren osan elämästään täydellisen valon luomiselle.

Hän suunnitteli maailmankuulun PH 5 -valaisimen vuonna 1958 vastauksena jatkuville muutoksille, joita hehkulamppu kävi läpi muodon ja koon puolesta. Riippumatta siitä mihin valaisin sijoitetaan tai mitä valonlähdettä valaisimessa käytetään, on PH 5 täysin häikäisemätön.

Valaisimia jokaiseen makuun

Riippumatta siitä pidätko enemmän yksinkertaisesta, erilaisesti tai vain perinteisestä designvalaisimesta, löydät varmasti valaisimen meidän laajasta Louis Poulsen valaisimien valikoimasta.

Laadukkaat Louis Poulsen valaisimet löydät  täältä!