Luna XL Pöytävalaisin Musta - Globen Lighting

EUR 128,00
EUR 102,00
SäästäEUR 26,00
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 10-14 päivässä
Tekniset tiedot
EAN:
7319432250116
Materiaali:
Metalli & Lasi
Väri:
Musta
Ø (Halkaisija):
220 mm
Korkeus:
320 mm
Valonlähde:
Max 60W E27
Konsepti
Luna XL Pöytävalaisin on kaunis ja elegantti valaisin, joka on saanut nimensä latinan kielen sanasta ’luna’ – suomeksi ’kuu’. Valaisimen valkoinen pyöreä varjostin muistuttaa todella paljon kuuta, etenkin kun se valaisee pimeässä. Pyöreät muodot ja yksinkertaiset yksityiskohdat tekevät valaisimesta sulautuvan moneen erilaiseen sisustustyyliin.

Valaisimen yksinkertainen lasipallo, joka on kauniisti asetettu metallisen jalustan päälle, tarjoaa pöytävalaisimelle kevyen ja hienostuneen ilmeen. Valaisimen ollessa päällä se heijastaa tilaan valoa aivan kuin pieni kuu. Sijoita valaisin lipaston päälle, ikkunalaudalle tai yöpöydälle ja nauti pehmeästä ja miellyttävästä valaistuksesta.

Luna Pöytävalaisinta on saatavilla kolmessa eri kombinaatiossa. Kaunis valkoinen lasivarjostin yhdistettynä mustaan jalustaan, luoden minimalistisen skandinaavisen ilmeen. Voit myös valita valkoisen lasivarjostimen yhdistettynä kromiseen tai moderniin messinkiseen jalustaan, jotka tarjoavat valaisimelle klassisemman ilmeen.

Näet sarjan Luna kaikki valaisimet täällä

Design
Patrick Hall for Globen Lighting