Unohtuiko salasanasiLuo uusi käyttäjä
Lyngby Porcelæn
Tyyppi
Väri

Lyngby Porcelæn

Lyngby Porcelæn on tanskalainen suunnittelija, joka on tunnettu pliseerauksistaan ja pystysuorista koristekuvioistaan. Lyngby Procelæn on uudelleenlanseerauksensa jälkeen ollut myös synonyymi samannimiselle maljakolle. Lyngy Porcelænin tunnuspiirteitä ovat Art Deco ja teollinen design.
Nykyään saman kauniin pystyraitakuvion voi löytää useista eri tuotteista mm. Esben Klintin suunnittelemista pöytävalaisimista. Designlitelta löydät täydellisen kokoelman Lyngby Porcelænin valaisimia. Sarjaan kuuluu minimalistisia lamppuja, pöytävalaisimia ja kattovalaisin. Kaikissa on näkyvä Lyngby Porcelænin suunnittelu.
Valaisimien suunnittelu vetoaa erityisesti skandinaaviseen tyyliin, mutta täydentää myös erityisesti luonnonmateriaaleja ja retroa hyödyntäviä sisustustyylejä.

Tuotenumero: 5711507226057
Tarjous on voimassa niin kauan kun varastoa riittää, tai 30.9.2018saakka.
Ennen EUR 67,00
EUR 57,00
EUR 10,00
OSTA / INFO
Valaisimet verkosta - Designlite.fi

Designlite tarjoaa laajan valikoiman erilaisia valaisimia. Olemme myyneet valaisimia kivijalkamyymälässämme yli 35 vuoden ajan. Nyt voit ostaa valaisimia myös verkossa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme antaa mielellään neuvoja uusiin trendeihin ja valaisimiin liittyen. Olemme lisäksi virallinen jälleenmyyjä jokaiselle edustamallemme merkille, ja tarjoamme kaikille tuotteille täyden takuun!

Puhelinajat

Maanantai-Perjantai: 9.30 - 17.00

Asiakaspalvelu

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tilaukseen tai tuotteisiimme liittyen:

asiakaspalvelu@designlite.fi
020 787 1616

 
0