Rime Riippuvalaisin // Uusi tyylikäs lasiriippuvalaisin Muutolta

8. kesäkuuta 2020
Rime Riippuvalaisin // Uusi tyylikäs lasiriippuvalaisin Muutolta
Yksinkertaisesta ja minimalistisesta lasivarjostimesta on saatavilla useita erilaisia variaatioita, mutta Muuton Rime Riippuvalaisin erottuu todella joukosta.  Valaisimen karakteerinen muoto on saanut inspiraationsa tammenterhosta, kun taas valaisimen huurrettu pinta vie ajatukset jäähän ja hallaan. Valaisin on samanaikaisesti klassinen ja moderni, minkä ansiosta valaisin sopii useisiin erilaisiin ympäristöihin.

Rime Riippuvalaisin on ollut pitkään matkalla. Valmiista luonnoksista tuotantoon kesti kokonaiset neljä vuotta. Vaikeuksia tuotti löytää valmistaja, joka täyttäisi yrityksen toiveet; valaisimen halutun muodon ja korkean laadun. Viimein Puolasta löytyi valmistaja, joka valmistaa tänä päivänä valaisimen suupuhalletun varjostimen.

Valittavina on neljä eri kokoa, joista pienimmän halkaisija on 12 senttimetriä, ja suurimman halkaisija on 45 senttimetriä. Jokainen Rime Riippuvaisin on kaunis yksinään, mutta näyttävät fantastiselta usean valaisimen ryhmässä. Ripustimia ja johtoja on saatavilla joko mustana, valkoisena, harmaana tai oranssina.


Tutustu Muuton koko Rime Riippuvalaisimien valikoimaan täällä