Uusi tanskalainen merkki // NUAD

18. toukokuuta 2020
Uusi tanskalainen merkki // NUAD
Mathias ja Rune seisovat merkin NUAD takana – me Designlitella olemme innoisamme tästä uudesta merkistä verkkokaupassamme! Heidän design pohjautuu arjen perinteisten sekä ainutlaatuisten esineiden jatkokehitykseen, he luovat näistä ideoista jotakin entistä parempaa ja toimivampaa.

Valaistus intohimonaan he halusivat luoda sarjan valaisimia, jotka perustuvat 80-luvun loisteputkiin; Radent riippuvalaisimella, saat fantastisen valaistuksen loisteputkesta sekä modernin industriaalisen designin. Valaisin koostuu yhdestä LED-loisteputkesta, joka on metallisen rei’itetyn varjostimen suojassa.

Riippuvalaisin on avonainen pojasta, luoden käytännöllisen alaspäin suuntautuvan valon, tarjoten samalla tunnelmallisen ja pehmeän valaistuksen. Sarjaan kuuluu myös Radent seinävalaisin, joka luo epäsuoraa valoa ja kodikasta tunnelmaa niin kotiin, työtilaan, ravintolaan kuin kahvilaankin. Valaisimen industriaalinen design ja puhtaat linjat sekä rustiikkinen ilme – täydellinen valinta moderniin ja minimalistiseen sisustukseen, jossa valaisin kerää huomiota ja tarjoaa fantastisen valon.

Tutustu koko sarjaan täällä – molempia malleja on saatavilla kahdessa eri koossa, sekä kolmella eri viimeistelyllä; musta, valkoinen tai messinki.