Bestlite juhlistaa 90-vuotissyntymäpäiväänsä Limited Edition mallistolla

25. syyskuuta 2020
Bestlite juhlistaa 90-vuotissyntymäpäiväänsä Limited Edition mallistolla
90 vuotta sitten tämä design näki ensimmäisen kerran päivän valon, kun suunnittelija Robert Dudley vuonna 1930 esitteli BL1 Pöytävalaisimen. Juhlistaakseen valaisimen 90-vuotissyntymäpäivää Gubi lanseeraa BL1 Pöytävalaisimen, BL3 Lattiavalaisimen sekä BL5 ja BL7 Seinävalaisimen Limited Edition nikkelipintaisena versiona.

Kiiltävä metalli, jonka loistokausi oli 80-luvulla, on taas suosiossa sisustuksessa ja se tarjoaakin upean kontrastin lämpimälle messingille, kullalle ja kuparille, jotka ovat olleet viime kausina todella näkyvillä. Kylmä teräs yhdistettynä valaisimen pehmeisiin muotoihin antaa valaisimen designille modernin ilmeen olematta liian kylmä. Suositussa Bestlite-valaisimessa on erottuva ja minimalistinen muotoilu, joka viittaa vahvasti Bauhaus-tyyliin.

Englantilainen suunnittelija Robert Dudley Best opiskeli nuoruuden päivillään teollista muotoilua Düsseldorfissa ja Pariisissa. Hänellä oli hyvät yhteydet Dessaussa sijaitsevan Bauhaus-koulun design pioneereihin, josta hän myös ammensi inspiraatiota valaisimen designiin. Selkeä Bauhaus-design, jonka yksinkertainen ja funktionaalinen muotokieli on tehnyt valaisimesta designikonin – valaisin on näkyvillä ympäri maailman, niin yksityisissä kuin julkisissakin tiloissa.

Tämä moderni valaisin sopii työvaloksi jokaiseen kotitoimistoon ja työskentelytilaan, yöpöydän valaisimeksi tai lipaston päälle olohuoneeseen. Bestlite mallisto on yksi Gubin myydyimmistä tuotteista ja 90 vuoden historiallaan valaisin on osoittanut arvonsa ajattomana klassikkona.

Tilaa BL90 Limited Edition malliston valaisimet täältä, saatavilla 3. syyskuuta alkaen – rajoitettu erä!