Suosittu Flowerpot – nyt seinävalaisimena!

15. lokakuuta 2020
Suosittu Flowerpot – nyt seinävalaisimena!
Nyt voit saada klassisen retroilmeen seinävalaisimen muodossa makuuhuoneeseen sängyn vierelle, lukuvaloksi olohuoneeseen tai eteiseen tuomaan kutsuvaa valaistusta vieraille. Tämä uusi Flowerpot VP8 seinävalaisin voidaan sijoittaa kodin joka tilaan, jossa se tuo kevyttä ja eleganttia ilmettä tarjoten samalla miellyttävän pehmeää valaistusta.

Flowerpot VP8 seinävalaisin on osa &traditionin vuoden 2020 lanseerauksia. Erittäin upea valaisin, joka on saanut inspiraationsa Flowerpot VP4 pöytävalaisimesta. Varjostin on asennettu seinäkiinnikkeeseen, joka on muotoiltu täydellisesti valaisimen silhuetin mukaiseksi. Valaisinta voidaan säätää kiinnikkeessä siten, että varjostin kallistuu jopa 90 astetta.

Siitä on jo yli 50 vuotta kun Verner Panton suunnitteli Flowerpot valaisimen ja tästä huolimatta valaisin on suositumpi kuin koskaan aiemmin. Jatkamme retroaallolla kulkua ja omaksumme 60- ja 70-luvun mallit, jotka on helppo integroida skandinaavisiin koteihin. Tästä syystä Flowerpot valaisin on tehnyt todellisen comebackin ja kiinnostus Flowerpot pöytävalaisimiin, riippuvalaisimiin sekä nyt Flowerpot VP8-seinävalaisimeen vain jatkaa kasvuaan.

Valitse suosikkisi täällä, joukossa kuusi er väriä, jonka lisäksi valaisin on varustettu väriin sopivalla tekstiilijohdolla. Valaisin on valmiina toimitettavaksi Joulukuussa, mutta valaisinta voidaan jo ennakkotilata nyt.