NJP Pöytävalaisin 2700K Musta - Louis Poulsen

Sous. hinta EUR 533,00
EUR 453,00
SäästäEUR 80,00
Tuotetta on varastossa
A+
Tekniset tiedot
Himmennys:
2 step himmennys
EAN:
5703411441404
Syvyys:
460 mm
Energialuokitus
A+
Ø (Halkaisija):
149 mm
Korkeus:
450 mm
Materiaali:
Alumiini
Valonlähde:
10W LED 2700 k
Väri:
Musta
Johto:
2000 mm
NJP Pöytävalaisin Musta

Design-studio nendo on synonyymi suunnittelija Oki Satolle, joka on syntynyt vuonna 1977 Torontossa, Kanadassa.
Hänen työnsä ovat minimalistisia, mutta sisältävät myös pieniä merkkejä ja yksityiskohtia, jotka herättävät muistoja. Hän käyttää pehmeitä ja puhtaita linjoja, minkä ansiosta suunnittelijan muotokieli on aina eleganttia.  

Oki Sato ei suhtaudu designiin samalla tavalla kuin monet perinteiset suunnittelijat, joiden työt perustuvat mottoon ""muoto seuraa tarkoitusta"". Satolle tuotteen ja sen suunnittelun historialla on myös merkitystä.  

NJP Pöytävalaisin luo suoran, häikäisemättömän ja horisontaalisen valaistuksen. Lisäksi valoa pääsee ulos pääosan takaosasta.
Ergonominen design muotoilee valoa ja takaa optimaalisen suuntautumisen. Yksinkertainen ja mekaaninen rakenne takaa valaisimen suuren liikkuvuuden, jonka ansiosta valaisimen saa asetettua haluttuun asentoon työhuoneessa.  
Sisävarjostin on valkoinen, mikä takaa miellyttävän ja hajaantuneen valon.
Mustassa NJP Pöytävalaisimessa on kaksi valaisinvahvuutta; 50% & 100%.

Pöytävalaisinta voidaan käyttää esim. yövalona makuuhuoneessa, lukulamppuna olohuoneessa tai työvalaisimena toimistossa.

NJP pöytävalaisimessa on teräksinen pohja. Lampun yläpää + varsi on alumiinia. Liitokset ovat Anodisoitua alumiinia. Valaisin on jauhelakattu mustaksi.
NJP-pöytävalaisin on saatavana pöytäjalalla, -nipistimellä tai -tapilla varustettuna. Valitse malli, joka sopii parhaiten tarpeisiisi.
Hinta voi vaihdella mallista toiseen

Mitat
Johto: 2 metriä