NORDIC TALES

Nordic Tales on tanskalainen designbrändi Aarhusista. Yritys tuottaa skandinaavista designia moderniin kotiin. Tämä jyllantilainen brändi luotiin Institute for X – paikassa, jossa up-and-coming designerit voivat tuoda esille luovia ideoita. Täällä ideat muuttuivat designtuotteiksi, jotka koristavat skandinaavisella designillaan koteja.

Yritys on perustettu vuonna 2012 ja siitä saakka tämä tanskalainen brändi on kasvanut nopeasti. Tänä päivänä Nordic Tales on kansainvälisesti tunnettu skandinaavisesta designistaan, johon kuuluu tuoleja, peilejä ja upeita valaisimia – kaikki valmistettuna laadukkaista materiaaleista.

YKSINKERTAISTA JA LAADUKASTA

Nordic Talesin tuotteissa on aistittavissa yksinkertainen ja minimalistinen ilmaisu. Tuotteet on valmistettu erittäin laadukkaista materiaaleista ja heidän valikoimastaan löytyykin useita tuotteita puusta, joka lisää designiin maanläheisyyttä ja ajattomuutta. Nordic Talesin valikoimasta löydät valaisimet, jotka omaavat kevyen ja kestävien materiaalien yhdistelmän luoden yksinkertaisen ja modernin ilmeen.

Täältä löydät valikoidut Nordic Talesin upeat valaisimet, jotka sopivat moderneihin suomalaisiin koteihin. Kaikille Nordic Talesin valaisimille yhteistä on kestävät ja kevyet materiaalit neutraaleissa väreissä. Koristeelliset Nordic Tales valaisimet on näin helppo yhdistää moniin eri tyyleihin. Jos etsit valaisinta, joka on ajaton ja tuo iloa sisustukseesi vielä vuosienkin päästä – löydät Nordic Tales valikoimasta silloin valaisimen tähän tarpeeseen.

Valikoimastamme löydät laajan valikoiman skandinaaviseen designperinteeseen pohjautuvia valaisimia, jotka ovat upeita, tyylipuhtaita ja ajattomia valaisimia, jotka sopivat skandinaaviseen sisustukseen.