Nude

Nude keskittyy yksinomaan lasiin ilman kemikaaleja, ja siksi kaikki Nude-tuotteet koostuvat pääasiassa lasista. Useat designpalkinnot takanaan – kuten esimerkiksi Red Dot Award - Nude luo puhtaita ja moderneja lasivalaisimia. Design on yksinkertainen eikä vie huomiota liikaa muulta sisustukselta. Sen sijaan nämä valaisimet vahvistaa ja täydentää kodin ilmettä. Brändi uskoo, että lasimateriaali on jo itsessään niin hieno, että se parantaa jo kodin ilmettä. Nauti kauniista lasimateriaalista ja puhtaasta designista Nuden riippuvalaisimilla.
Mono Riippuvalaisin Small Smoke With Copper - Nude
EUR 428,00
Säästä EUR 128,00
Tuotetta on varastossa
Näytetään 1 / 1 tuotteesta

NUDE LASIRIIPPUVALAISIMIA

Lasimateriaali soveltuu erinomaisen hyvin valaistukseen. Valo heijastuu kauniisti läpinäkyvän ja herkän materiaalin läpi ja varmistaa valonlähteen maksimaalisen hyödyntämisen. Riippuvalaisimiin materiaali antaa tilaa ja keveän ilmaisun. Lasivalaisinta voidaan kaikkialla kotona – mutta usein lasiset valaisimet nähdään keittiöissä ja ruokapöydän yllä. Tämä läpinäkyvä materiaali antaa keskittyneen valon, sekä erinomaisen yleisvalaistuksen – valaistus, joka takaa koko tilan valaistuksen.

Hehkuva kupari

Tämä lämmin metalli on ollut useina viime vuosina erittäin suosittu, sillä se antaa upean kontrastin muuten niin valoisaan ja kylmän valkoiseen sisustukseen. Monet pohjoismaiset kodit ovat usein sisustettu erittäin valoisiksi ja tästä syystä kupari on täydellinen materiaali tuomaan lämpöä tilaan. Nude riippuvalaisimien lampunkanta on valmistettu kuparista. Tämä mahdollistaa hillityn ja upean tavan tuoda värisävyjä kodin sisustukseen. Jos haluat luoda erittäin kodikkaan ilmapiirin, voit ripustaa kaksi Nude riippuvalaisinta yhdessä ruokailupöydän ylle ja luoda erinomaisen valaistuksen, joka luo samalla kodikasta tunnelmaa – kuten tanskalaiset sen sanoisivat; oikeaa hyggeä.