Unohtuiko salasanasiLuo uusi käyttäjä
Panthella MINI Keltainen/Vihreä - Louis Poulsen
Panthella MINI Keltainen/Vihreä - Louis Poulsen
Panthella MINI Keltainen/Vihreä - Louis Poulsen
Panthella MINI Keltainen/Vihreä - Louis Poulsen

Panthella MINI Pöytävalaisin - Keltainen/Vihreä


Verner Pantonin (1926-1998) 90-vuotissyntymäjuhlan kunniaksi Louis Poulsen lanseeraa Panthella MINI-valaisimen, joka on pienempi versio kuuluisasta valaisimesta, joka suunniteltiin Louis Poulsenille vuonna 1971. Valaisimessa on Pantonin alkuperäisen toivomuksen mukaisesti metallivarjostin, jonka käyttö ei ollut teknisesti mahdollista alkuperäisenä julkaisuvuotena 1971.
Alkuperäiset piirustukset ovat toimineet valaisimen lähtökohtana ja valaisinta on paranneltu käyttämällä sen suunnittelussa uusinta LED-teknologiaa.

[Panthella MINI-valaisinta saa pöytä- ja lattiaversiona alkuperäisellä valkoisella opaalilasivarjostimella. Uutuutena valaisinta saa myös kokonaan metallisena mustana ja valkoisena sekä kahdeksassa upeassa, Pantonin suunnittelemassa värissä. Värit on lainattu Pantonin viimeiseksi jääneestä projektista, """"Valo ja Väri"""" -näyttelystä Koldingin Trapholtissa.

Panthella MINI on häikäisemätön valaisin ja se on kaunis esimerkki Pantonin verrattomasta tunnelmavalaistuksen tajusta. Valaisin sopii ihanteellisesti tilaan, jossa tarvitaan pienikokoista

Kaunis pöytävalaisin pienelle pöydälle tai olohuoneen hyllyn päälle – kaunista väriä huoneeseen.
Katso lisää

Panthella MINI Keltainen/Vihreä - Louis Poulsen

EUR 390,00
   Varastossa
Määrä
Tuotenumero: 5703411494035
Dimmer:3 Vaiheinen himmennin
EAN:5703411494035
Materiaali:Alumiini
Väri:Keltainen/Vihreä
Ø (Halkaisija): 250 mm
Korkeus: 335 mm
Johto:4000 mm Musta tekstiili
Valaisimet verkosta - Designlite.fi

Designlite tarjoaa laajan valikoiman erilaisia valaisimia. Olemme myyneet valaisimia kivijalkamyymälässämme yli 35 vuoden ajan. Nyt voit ostaa valaisimia myös verkossa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme antaa mielellään neuvoja uusiin trendeihin ja valaisimiin liittyen. Olemme lisäksi virallinen jälleenmyyjä jokaiselle edustamallemme merkille, ja tarjoamme kaikille tuotteille täyden takuun!

Puhelinajat

Maanantai-Perjantai: 8.30 - 16.00

Asiakaspalvelu

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tilaukseen tai tuotteisiimme liittyen:

asiakaspalvelu@designlite.fi
020 787 1616

 
0