Parachilna

Espanjalainen brändi Parachilna luo high-end designvalaisimia. Yhteistyössä tunnettujen suunnittelijoiden kanssa - laadukkaita materiaaleja ja erinomaista käsityötä – tuloksena ainutlaatuista luksusta. Ainutlaatuisella otteellaan innovatiivinen brändi luo katseenvangitsevaa designia. Jokaista valaisinmallistoa varten brändi valitsee oman suunnittelijan – ja samalla luo kokoelman, joka koostuu valaisimista, jotka omaavat ainutlaatuisen muotokielen ja ulkomuodon. Parachilnan Aballs -sarja koostuu pöytä-, seinä- ja kattovalaisimista sekä riippuvalaisimista. Jokainen sarjan valaisin omaa upean muotoilun ja elegantin ilmeen, joka sopii kauniisti koristamaan modernia sisustusta – niin funktionsa, designinsa ja laatunsakin puolesta.
Näytetään 4 / 4 tuotteesta

Tunnetko jo Parachilnan Aballs valaisimet?

Aballs -sarjan takana on suunnittelija Jaime Hayon. Hän oli jo työskennellyt useiden suurien designtuottajien kuten tanskalaisen Fritz Hansenin kanssa. Nyt hän on luonut kokonaisen valaistuskokoelman ja tulos puhuu puolestaan. Valaisimet ovat jo nyt tunnettuja ympäri maailman!

Haluatko moderneja designvalaisimia, joissa on vivahde eteläistä tyylikkyyttä ja estetiikkaa? Tutustu siinä tapauksessa Parachilnan uskomattoman kauniiden valaisimien kokoelmaan täällä.

Brändin kaikki valaisinkokoelmat ovat todella suosittuja ja erittäin upeita, mutta Aballs -sarjan valaisimet ovat jotain todella omaa luokkaansa. Sarja on voittanut jo useita palkintoja ja valaisimia riippuu designhotelleissa ja putiikeissa ympäri maailman. Oletkin ehkä mahdollisesti matkustellessasi nähnyt valaisimet Tanskassa Radisson Hotel Royal Copenhagen tai The Tilbury Hotellissa Sydneyssa, Australiassa. Sarja on kansainvälinen hitti!
Kaikki sai alkunsa vuonna 2015 kun sarja pääsi markkinoille Espanjassa. Valaisimista tuli nopeasti todella kysyttyjä ja sisustusstylistit hullaantuivat valaisimista totaalisesti, joka edesauttoi valaisimien suosion nousussa. Tänä päivänä Aballs – sarjan valaisimet jatkavat menestyksen tiellä ja se on luonnollisesti valaisimien upean ja modernin muotokielen ansiota.

Nimi Parachilna

Vaikkakin yritys on espanjalainen – ja päätoimipaikkana on Barcelona – on inspiraatio nimeen peräisin aivan maailman toisesta kolkasta. Brändin nimi Parachilna on lähtöisin Australiasta. Keskellä ei mitään sijaitsee pieni kaupunki, jossa edes junat eivät enää pysähdy.  Kaikkien todennäköisyyksien vastaisesti kaupunki on edelleen olemassa ja siitä tuli inspiraationlähde kolmelle brändin suunnittelijalle. He haluavat vaalia vanhoja käsityön hyveitä. Tästä syystä kaikki brändin valaisimet on valmistettu kaikista laadukkaimmista materiaaleista. Aballs valaisimet on esimerkiksi luotu materiaaleista kuten keramiikka, lasi ja messinki. Näiden kaikkien kolmen materiaalin käsittely vaatii todellista käsityöammattitaitoa ja keskittymistä yksityiskohtiin.