Patera 600 Valkoinen - Louis Poulsen

EUR 1 450,00
EUR 1 204,00
SäästäEUR 246,00
Tuotetta on varastossa
Tekniset tiedot
EAN:
5703411438664
Materiaali:
Matta PVC
Paino:
3,1 kg
Energialuokitus
A+
Väri:
Valkoinen
Ø (Halkaisija):
600 mm
Paino:
3,1 kg
Johto:
4000 mm
Valonlähde:
Max 200W E27
IP-luokka:
IP 20
Patera

Patera-valaisimen on suunnitellut Øivind Alexander Slaatto vuonna 2015.

Patera on tarkoitettu moderniksi kattokruunuksi. Valaisin antaa pehmeän ja miellyttävän valon, jonka salaisuutena on valaisimen nerokas rakenne.
Valaisin koostuu lukuisista pienistä osista, jotka suojaavat häikäisyltä ja takaavat valon oikeanlaisen suuntauksen. Rakenne muuttaa valaisimen visuaalista keskikohtaa kaiken aikaa, minkä ansiosta valaisin näyttää aina erilaiselta eri suunnista katsottuna. ”Pateraa on inspiroinut kiinnostukseni Fibonacci-sekvenssiä kohtaan. Spiraalimainen kuvio on olemassa kaikkialla luonnossa - kuten eri siementen rakenteessa. Muoto on inspiroinut aiemmin historian suuria taiteilijoita, kuten Leonardo DaVincia ja Johann Sebastian Bachia”, Øivind Slaatto kertoo.

Patera näyttää upealta ruokapöydän yllä, olohuoneessa tai suuressa eteisessä.  

Øivind Alexander Slaatto (s. 1978) on yksi Tanskan lupaavimmista suunnittelijoista ja tunnettu yksinkertaisista ja runollisista ratkaisuistaan. Øivindille suurin inspiraationlähde on luonto, jonka harmoniaa, rationaalisuutta ja logiikkaa hän pyrkii siirtämään omiin luomuksiinsa. Suunnittelijan työnkirjo on hyvin laaja. Valaisimien lisäksi hän on suunnitellut mm. kaiuttimia ja huonekaluja. Valaistuksen kehittäminen on Øivindin suuri kiinnostuksen kohde ja vahvin osaamisalue. Hänen tavoitteenaan on luonnollisen valaistuksen aikaansaaminen ja valonkäytön optimoiminen.