PH 2/1 Meripihka Lasi Pöytävalaisin - Louis Poulsen

EUR 998,00
Tilaa ennen klo 14 ja tilauksesi lähetetään tänään (arkipäivinä)
Tekniset tiedot
EAN:
5714693347100
Materiaali:
Lasi
Valonlähde:
33W G9
Väri:
Meripihka
Ø (Halkaisija):
200 mm
Korkeus:
360 mm
Konsepti
PH 2/1 Meripihka Pöytävalaisin Lasi on Limited Edition tuote, joka on saatavilla ainoastaan 31. joulukuuta 2020 saakka. Valaisin on kunnianosoitus tunnetulle Poul Henningsenille. Louis Poulsen lanseeraa joka syksy Limited Edition tuotteen yhdestä hänen ikonisista valaisimistansa.

PH 2/1 Pöytävalaisin on PH Pöytävalaisimista pienin, saatavilla nyt rajoitetun ajan meripihkanvärisillä lasivarjostimilla, jotka ovat tunnettuja tunnelmallisen valon luomisesta. Messinkirunkoon yhdistettynä valaisimella on tyylikäs ja hienostunut ilme, joka luo lämpimän ja kutsuvan säteilyn. Käsittelemätön messinki saa ajan kuluessa pintaansa luonnollisen patinan, ja näin jokainen valaisin saa lopulta oman uniikin ilmeensä.

Yli 90 vuotta sitten Louis Poulsen aloitti useiden Poul Henningsenin valaisimien valmistamisen. Poul Henningsen on edelleen yksi suosituimmista valaisinsuunnittelijoista. Hänen työnsä valon rakenteen, varjojen, häikäisyn ja värintoiston parissa, sekä hänen intohimonsa luoda valaistusta ihmisten valaistustarpeiden mukaisesti, ovat kaikki edelleen Louis Poulsenin valaistusfilosofian perustana.

Limited Edition – Saatavilla 1. lokakuuta alkaen ja 31. joulukuuta 2020 saakka


Design
Poul Henningsen for Louis Poulsen