SEEDDESIGN

Seeddesign tuotteissa fokuksessa on yksinkertainen design. Valaisimet ovat yksinkertaisia ja esteettisiä, ja lisäävät kotiin minimalistista ja tyylikästä designia. Seeddesign tuottaa valaisimia, jotka ovat ajattomia, tuoden näin iloa ja valoa vuosiksi eteenpäin. Merkin valaisimet sopivat ja mukautuvat moniin eri sisustustyyleihin. Inspiroidu tarkkaan valikoidusta merkin Seeddesign valaisimien valikoimasta, josta löydät yksinkertaisia valaisimia neutraaleissa väreissä.
Primo Seinävalaisin, Seeddesign
EUR 80,00
Säästä EUR 16,00
Tarkista variantin varastotilanne
Näytetään 1 / 1 tuotteesta

Yksinkertaisia ja funktionaalisia valaisimia

Seeddesign valaisimet on suunniteltu toimimaan monta vuotta. Merkin valaisimet takaavat laadukkaita valaisimia hyvään hintaan. Valaisimet ovat kestäviä ja funktionaalisia. Valaisimet on suunniteltu ajan trendien ja värien mukaisesti.

Focus sarja – eri tyyppisiä valaisimia, pöytävalaisimista suosittuihin riippuvalaisimiin

Seeddesign on suunnitellut suositut Focus-valaisimet. Sarjaan kuuluu lattiavalaisin, seinävalaisin ja suosittu riippuvalaisin. Riippuvalaisinta on saatavilla neljässä eri värissä – musta, harmaa, valkoinen ja kupari. Sijoita useampi riippuvalaisin yhteen paikkaan kauniisti sarjassa, kuten esimerkiksi keittiönsaarekkeen ylle luodaksesi erinomaisen työskentelyvalon.