Shade

Tanskalainen yritys Shade on keskittynyt funktionaaliseen ja monipuoliseen valaistukseen ja luonut valaisinsarjan, joiden valaisimia voidaan säätää täysin omien toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Nämä innovatiiviset valaisimet tunnettiin aiemmin nimellä The Orb, mutta on sittemmin vaihtanut nimekseen ØS1, joka viittaa valaisimen suunnittelijaan Øivind Slaattoon.  Koko kokoelma on yhdistelmä skandinaavista designia ja uusinta LED-teknologiaa. Valaisimia on saatavilla monissa eri versioissa, jotka ovat messingin, valkoisen ja mustan pulverilakatun yhdistelmiä. Tekstiilijohto täydentää valaisimen eksklusiivista ulkomuotoa.
Näytetään 2 / 2 tuotteesta

Shade - valoa tarpeidesi mukaisesti

Better Light -sovelluksen avulla sinulla on täysi kontrolli valon voimakkuudesta, ja voit valita 16 miljoonan värisävyn välillä juuri tilanteeseen sopivan. Tavoitteena on luoda paras mahdollinen valaistus arkeen; lukuhetkiin, töihin, rentoutumiseen, ruoanlaittoon ja perheen ja ystävien kanssa ajanviettoon. Yritys itse sanookin ”Better Light – Better Living”

Tanskassa on pitkät perinteet designin ja valaistuksen aloilla. Tanskalla, aivan kuin Suomellakin on vähemmän päivänvaloa käytettävissä verraten moniin muihin maihin, mikä varmasti on edesauttanut valaistukseen keskittymistä. Shade yhdistää upeaan designiin uusinta teknologiaa, luoden mukautuvaa ja joustavaa valaistusta.

ØS1 riippu-, pöytä-, lattia- ja seinävalaisimilla ja sovelluksella sinulla on mahdollisuus säätää valoa päivänajan mukaan, luoden pehmeän valaistuksen, joka hiljalleen vahvistuu auringon laskiessa.