Shapes

Shapes on saksalainen yritys, jonka designin fokus on skandinaavisessa ilmaisussa. Merkin Shapes suunnittelun lähtökohtana on kaunis muotoilu, raikkaat värit - valaisimia, jotka ovat mutkattomia ja omaavat todella puhtaat linjat.
Kauniilla Summera valaisinsarjallaan Shapes on lanseerannut oman valaisinsarjansa. Shapes seisoo vahvasti omilla jaloillaan – Summera voitti saksalaisen designpalkinnon vuonna 2017.
Tutustu merkin Shapes valaisimiin alla.

Valaisimia, jotka ovat saaneet inspiraationsa Skandinaviasta – valmistettu Saksassa

Shapes riippuvalaisimet on luotu inspiraationaan perinteinen pohjoismainen design, ja valmistettu saksalaisella tarkkuudella. Valaisimet on valmistettu alumiinista ja yksinkertaisen designinsta ansiosta valaisimien erinomainen laatu loistaa läpi.

Summera – valaistusta jokaiseen tilaan

Shades Summera-malliston on suunnitellut Phoenix Design ja se on voittanut vuonna 2017 saksalaisen designpalkinnon. Valaisimet ovat muun muassa erittäin mukautuvaisia ja tekevät silti vaikutuksen. Summera valaisimet eivät vie huomiota tärkeimmältä – erinomaiselta tunnelmalta. Valaisimet tuovat oman lisänsä tunnelmaa – designia parhaimmillaan!
Riippuvalaisimien valo sopii moniin eri tilaan, jossa tunnelman tulee olla lämmin ja kutsuva. Valaisimien sisäpintojen ansiosta, ne hehkuvat hellästi tilassa.