Miffy - Mr. Maria

Hollantilainen yritys Mr.Maria on tunnettu heidän suloisista ja hauskoista lastenhuoneen valaisimista. Inspiraatio valaisimiin on peräisin hollantilaisesta lastenkirjasta – jossa kani on tarinan päähenkilö. Mr. Maria on suunnitellut suositut Miffy lattia- ja pöytävalaisimet.

Mr. Maria

Mr. Maria

Tämä menestyksekäs yrityksen perustana on idea luoda tuotteita, jotka tuovat eloa ja positiivisuutta arkeemme. Mikä tarkoittaa, että brändin valaisimet ovat tae ilosta ja naurusta. Ne ovat hauskoja ja erittäin söpöjä! Luovuuden avulla yritys on luonut fantastisen valaistuksen, joka voi tehdä kaikista hyväntuulisia.

Heidän tuotteensa tuovat inspiraatiota luoviin leikkeihin ja iltasatuihin. Brändin valaisimet valaisevat jokaisen luovuutta ja samalla olemalla leikkisiä ja hauskoja. Yrityksen päätavoitteena on, että saat yhdessä heidän runollisten tuotteidensa kanssa paremman arjen, täynnä naurua ja iloa.

Yritys on erittäin keskittynyt kestävyyteen ja huomioi tästä syystä ympäristövaikutuksia sekä ihmisiä tuotannon eri vaiheissa. Valaisimien materiaalit on valmistettu kierrätetystä muovista ja heidän valonlähteensä on suunniteltu niin, että valaisimissa käytetään energiaa säästäviä LED-valonlähteitä.

Tilaa Mr. Marian luovat valaisimet  täältä
Miffy valaisin

Miffy valaisin

Tämä runollinen ja maaginen valaisin on noussut todella suosituksi lastenhuoneen valaisimeksi ympäri maailman. Miffy on peräisin lastenkirjasta ja valaisin on myös suunniteltu lastenhuoneeseen sopivaksi, kaunis kani on suloinen ja ilmaisultaan neutraali ja ystävällinen. Miffyn valo luo rentouttavaa tunnelmaa – ja turvaa pimeässä.

Valaisimesta löytyy kaksi ero kokoa. Pienempi versio sopii täydellisesti perheen pienemmille. Valaisin on valmistettu erittäin pehmeästä silikonista, mikä tekee valaisimesta ihanan halattavan. Samanaikaisesti valaisin on todella käytännöllinen – helppo ladata USB-johdon avulla ja kuljettaa mukana ympäri taloa latauksen jälkeen. Tämä alkuperäinen koko sopii lattiavalaisimeksi tai pöytävalaisimeksi lastenhuoneeseen, kun taas suurempi XL-versio valaisee lattialla kuin patsas. Miffy-valaisimen funktiot sopivat perheen pienille. Valaisimissa on himmenninfunktio, mikä tekee siitä ideaalin myös yövaloksi. Luo turvaa lapsesi yöuniin suloisella ja hauskalla Mr. Marian valaisimella.

Tilaa Miffy valaisimet  täältä

Nanuk ja Brown valaisimet, sekä monia muita

Nanuk ja Brown valaisimet, sekä monia muita

Vaikka Mr. Maria on tunnettu Miffy valaisimesta, ovat he kehittäneet muita todella suloisia valaisimia. Kaksi näistä ovat ihanat karhut Nanuk ja Brown.  Nanuk on suloinen jääkarhu, joka sopii käytettäväksi lattiavalaisimena ja pöytävalaisimena. Nanuk tuo luovuutta lastenhuoneeseen.

Tutustu kaikkiin Mr. Maria valaisimiin  täältä