Mr. Wattson merkiltä Piffany Copenhagen

Piffany Copenhagen

Tämä tanskalainen designbrändi luo jännittäviä ja luovia ratkaisuja arkisiin valaistustarpeisiin kotona. Yhteistyössä eri maalaisten suunnittelijoiden kanssa yritys luo funktionaalisia objekteja skandinaavisella ilmaisulla. Muotokieli on yksinkertainen, ylellinen sekä minimalistinen. Kansainväliset suunnittelijat tarjoavat uutta ja raikasta perspektiiviä prosessiin sekä tarjoavat luovia ratkaisuja.
Suunnittelijoiden on yhdessä yrityksen kanssa käännettävä kolme perusarvoa halutuiksi sisustusratkaisuiksi. Kolme arvoa ovat; hyvä ja omaperäinen käsityö, luova muotoilu ja aito ilme. Tulos puhuu puolestaan ja brändin valaistus on ainutlaatuinen ja todella erottuu joukosta – jotakin mitä emme ole koskaan aiemmin kokeneet. Vanhan ajan pastellivärien ja kaarevien muotojen innoittamana brändi tunnetaan erityisesti autenttisesta vintage-ilmeestään. Ilmaisu, joka on peräisin pääasiassa amerikkalaisista vintage-autoista ja joka todella antaa aivan uuden näkökulman moderniin muotokieleen ja valaistukseen.


Tutustu merkin Piffany Copenhagen valaisimiin täällä

Mr Wattson valaisin

Heidän luovan ja autenttisen Mr. Wattson valaisin on yrityksen menestystuote. Mr. Wattson pöytävalaisin on tehnyt yrityksestä tunnetun ympäri maailman, ja asettaa uusia standardeja innovatiiviseen ja funktionaaliseen valaistusdesigniin. Ilmeisten valaistusominaisuuksiensa lisäksi sillä on selvästi veistoksellinen ilme, jota on vaikea olla rakastamatta. Muodoltaan Mr. Wattson muistuttaa ihmistä, jolla on jalat ja pää, joka valaisee ja toimii pöytävalaisimen lamppuna. Valaisimen persoonallinen ilme tekee siitä hauskan, leikkisän ja antaa todella erilaisen ilmeen jokaiseen eri sisustustyyliin – sopii niin moderniin kuin klassiseen ja perinteiseenkin.

Valaisin voidaan sijoittaa moniin eri paikkoihin kotona ja asettaa moniin eri asentoihin. Voit asettaa valaisimen ”jaloilleen” lipastolle tai ikkunalaudalle. Tai anna hänen surffailla kirjoituspöydällä lisäosana ostettavalla surffilaudalla. Mahdollisuuksia on monia!

Mr. Wattson pöytävalaisin valmistetaan saarnipuusta. Valaisimen päätä valmistetaan monissa eri väreissä. Koe uniikki ja hauska pöytävalaisin omassa lempivärissäsi täällä