Texa

Ruotsalainen valaisintuottaja Texa Design on perustettu jo vuonna 1953. Alkuaikoinaan Texa Design keskittyi valmistamaan varaosia valaisimiin. Tänä päivänä yritys suunnittelee ja tuottaa valaisimia edulliseen hintaan. Merkki keskittyy valaisimissa funktioon ja laatuun. Tämä tarkoittaa, että Texa Design valaisimet ovat sekä funktionaalisia, että käytännöllisiä – ja tarjoavat samalla laatua arkeen, joka kestää.  Samanaikaisesti Texa Design valaisimet tarjoavat ajankohtaisia valaisimia. Useat heidän valaisimista on valmistettu sisäänrakennetulla LED-valonlähteellä ja ovat näin energiatehokkaita ja luovat tehokkaan valaistuksen.

Ei tuotteita
Hakukriteeriä vastaavia tuotteita ei löytynyt

Texa design - laatuvalaisimia

Valikoimasta löydät kaikki pöytävalaisimista lattiavalaisimiin, sekä seinävalaisimiin.

Yli 50 vuoden kokemuksellaan ruotsalainen Texa Design on takuu laatuvalaisimista. Yrityksen monivuotinen kokemus mahdollistaa laajan tuotannon ja heidän valikoimastaan löytyy runsaasti erilaisia valaisimia – kaiken tyyppisiä. Texa Design tarjoaa valaistusta jokaiseen tarpeeseen ja jokaiseen makuun. Riippumatta siitä minkä valaisimen ja designin valitset, on tämä ruotsalainen valmistaja varma valinta.

Pohjoismaista muotoilua

Ruotsalainen Texa Design luo monia erilaisia valaisimia, on pohjoismainen muotoiluperinne selvästi nähtävissä tuotteiden minimalistisessa, käytännöllisessä ja kestävässä designissa. Muotoilussa on keskitytty yksinkertaisiin muotoihin lisäämättä liikaa yksityiskohtia. Koe upeat ja pohjoismaiset valaisimet ruotsalaiselta Texa Designlita Designliten verkkokaupassa.