Tivoli Lights

Tivoli Lights on elegantti valosarja. Luo kaunis ilmapiiri kotiisi - sisälle ja ulos - Tivoli Lights -sarjan valoketjuilla, purkeilla ja suosituilla lampuilla. Tivoli Lights on luonut 5 lamppua, jotka upeilla muodoillaan levittävät lämmintä ja tunnelmallista valoa. Inspiroidu Tivoli-lamppujen taianomaisesta valosta ja luo kotiisi kauniin autenttinen tunnelma näillä koristeellisilla LED-lampuilla.
Ei tuotteita
Hakukriteeriä vastaavia tuotteita ei löytynyt

Maaginen valoketju

Punainen sydänvaloketju on Tivolin sydänpuun inspiroima. Sydänpuu on yksi Kööpenhaminan Tivolin vanhan puutarhan vanhimmista puista ja se on ollut suosittu nähtävyys monien vuosien ajan. Tivoli Lights tarjoaa sydänpuun aidon tunnelman kauniilla ja värikkäillä valoketjuilla. Punaiset sydämet hehkuvat kirkkaasti esimerkiksi puutarhajuhlissa tai lastenhuoneessa.

LED-kynttilätTivoli Lights valmistaa mm. Suosittuja kynttilöitä, joissa on LED. Valot ovat akkukäyttöisiä ja niissä on ajastin, jotta ne voivat sammuttaa itsensä. Tivolin oma suunnittelija on suunnitellut ne Tivolin pistekuviolla. Paristoilla toimivilla kynttilöillä vältetään tavallisten kynttilöiden savu, ja siten ne parantavat sisäilmaa.