Tonone

Alankomaissa toimiva Tonone suunnittelee industriaalisia valaisimia. Yrityksen on perustanut Andon de Groof vuonna 2013, perustuen hänen kiinnostukseensa perinteisestä mekaniikasta. Hänen intohimonsa näkyy selkeästi brändin ensimmäisessä valaisinsarjassa Bolt, joka on rakennettu yksinkertaisen kokoonpanomekanismin ympärille. Mukana toimitetulla ja lähes ikonisella 'Tonone Umbraco - kuusiokoloavaimella' kaikkien Bolt-valaisimien liitokset voidaan irrottaa, asettaa haluttuun asentoon ja lukita uudelleen. Tononen tavoitteena on luoda valaisin, jossa mekanismi ei ole vain funktionaalinen ratkaisu, vaan myös kaunis ratkaisu.
Näytetään 2 / 2 tuotteesta

Moderniin sisustukseen Tonone valaisimet

Kaikki valaisimet on tuotettu yhteistyössä paikallisten käsityöläisten kanssa s-Hertogenbaschissa, Pohjois-Brabantin provinssin pääkaupungissa. Täällä pidetään tarkkaan silmällä kaikkia valmistusprosessin vaiheita, varmistaakseen, että jokainen tuote on aina korkealaatuinen.

Tonone valaisimella sinulla on aina mahdollisuus säätää valaistusta, juuri sinun henkilökohtaisten tarpeidesi mukaiseksi ja tilanteesta riippuen. Skandinaaviseen sisustukseen Bolt -sarja antaa maskuliinisen kontrastin vaalealle ja muuten feminiiniselle ilmaisulle. Valikoimaan kuuluu pöytävalaisimia, seinävalaisimia, kattovalaisimia ja lattiavalaisimia, näin sinulla on mahdollisuus täydentää industriaalista tyyliä kotisi joka tilaan.

Modernissa sisustuksessa on kiinnitetty entistä enemmän huomiota valaistukseen. Funktionaalisia valaisimia siirretään keittiöön, missä ne antavat upean valon halutun työskentelyalueen ylle. Keittiössä sekä kattovalaisinta että seinävalaisinta voidaan käyttää täydellisen valon tarjoamiseen.

Yövalaisimeksi on tarjolla useita funktionaalisia seinävalaisimia sekä pöytävalaisimia. Pöytävalaisinta voidaan käyttää myös käytännöllisenä valaisimena esimerkiksi olohuoneen lipaston päällä. Lattiavalaisin on kätevä ratkaisu, koska se ei vaadi asentamista. Siksi se on helppo integroida mihin tahansa kotona, jossa on hyvän valaistuksen puute.