Zoolight

Intermezzon Zoolight valaisimet ovat persoonallisia – pieniä iloisia veistoksia, jotka tuovat iloa ja harmoniaa lastenhuoneeseen. Zoolight valaisimet ovat must-have perheen pienempien huoneessa, jossa ne tuovat hymyn huulille sekä miellyttävän valon huoneeseen. Valaisimet on valmistettu polypropeenista, mikä ei ainoastaan anna valaisimelle keveyttä painonsa osalta, mutta myös keveyttä ja tyylikkyyttä ilmaisuun. Tämä tyylipuhdas ilmaisu sopii hyvin minimalistiseen tyyliin, jossa se on optimaalinen valinta lastenhuoneeseen yövalaisimeksi. Nämä suositut lastenvalaisimet ovat turvallisuushyväksyttyjä ja tästä syystä 100 % turvallinen valinta lastenhuoneen yövalaisimiksi.
Näytetään 6 / 6 tuotteesta

Zoolight brändiltä Intermezzo – suunnittelijana Ramin Razani

Kuten nimi ’Zoolight’ antaa ymmärtää, on tämä sarja iloisia valaisimia, jotka ovat saaneet inspiraationsa eläintarhan eläimistä. Suositun valaisinsarjan on suunnitellut Ramin Razani italialaiselle brändille Intermezzolle. Tämä italialainen suunnittelija on tulkinnut eri eläimien ominaispiirteitä ja yhdistänyt ne minimalistiseen ja hienostuneeseen muotoiluun – täydellinen valinta moderniin sisustukseen, jossa painoarvo on yksinkertaisella ja tyylipuhtaalla ilmaisulla.

Ihana sarja näki ensimmäisen kerran päivänvalon vuonna 1999, ja on siitä lähtien löytänyt tiensä lastenhuoneisiin ympäri maailman. Etenkin nyt klassikoksi noussut Zoolight Elefant löytyy monista lastenhuoneista, joissa sitä käytetään yövalaisimina tuomaan tunnelmallista valaistusta hyllyn tai lipaston päältä.

’Intermezzo’ on alun perin italialainen musiikkiin liittyvä termi, tarkoittaen välisoittoa tai välinäytöstä esimerkiksi oopperassa tai näytelmässä. Tämä kuvaus sopii täydellisesti Zoolight sarjaan, jossa eri on jokaisella oma roolinsa tilassa – niin valaistuksen osalta, kuin lapsien ja lapsenmielisten mielikuvituksenkin herättämisessä.