Atelier Pierre

Atelier Pierre Junior on lastentuotesarja, joka sopii yhteen yrityksen Atelier Pierre design linjaan. Yritys tuottaa ja suunnittelee kodin tarvikkeita.  Heidän valikoimastaan löytyy lastanvalaisin-mallisto, joka on romanttinen, seikkailunhaluinen ja täynnä erilaisia tarinoita. Tuotemerkin ”Atelier Pierre” takana on Vanhalst perhe, joka tukee nuoria belgialaisia suunnittelijoita, ja tarjoaa heille mahdollisuuden suunnitella oman kodin tarvikkeiden malliston. Sophie Vanhalst, yrityksen luovajohtaja, tukee nuoria suunnittelijoita heidän luovassa prosessissaan.
Näytetään 24 / 56 tuotteesta

NIMI ATELIER PIERRE

Nimi Atelier Pierre viittaa yrityksen historiaan – kaksi vaikuttavaa isovanhempaa: Pierre Vanhalst ja Camille Larridon.
1900-luvun alkupuolella Pierre työskenteli luovana yrittäjänä ja valokuvaajana. Yhteys Atelieriin tulee Camillelta, jolla oli työpaja, jossa hän tuotti huonekaluja.
”Atelier” kuvaa täydellisesti ympäristöä, jonka yritys toivoo luovansa suunnittelijoilleen, jotka ovat vasta matkansa alussa. ”Pierre” lisää luonnetta ja aitoutta.
Atelier Pierre on vahva ja tyylikäs brändi, jonka juuret ovat perinteissä ja käsityössä. Tuotteet valmistetaan pääosin ympäristöystävällisistä materiaaleista.

Perhehistoria


Camille Larridon asui kotonaan 33 vuotiaaksi saakka, hän rakensi pienen työpajan vanhempiensa taloon. Vuonna 1945 hän aloitti omien huonekalujen valmistuksen. Vuonna 1950 hän rakensi uuden työpajan ja avasi oman putiikin. Hänen vaimonsa Maria Vanneste lopetti oman työnsä ja avasi pienen patjayrityksen. Kuolemaansa 2003 saakka Camille vieraili joka sunnuntai putiikissaan, jossa hän keskusteli mielellään asiakkaidensa kanssa.

Pierre Vanhalst toimi kuvaajana ensimmäisen maailmansodan jälkeen. Hänen pojistaan moni seurasi hänen jalanjälkiään, lukuun ottamatta Lieven Vanhalstia – hän valitsi tien jälkiruokakokkina.

Lieven Vanhalst meni naimisiin Jenny Larridonin kanssa, Camillen vanhimman tyttären. Jenny on ollut yrityksen Syntymä- ja Vauvajuhlien lahjojen vetäjänä vuodesta 1968.

Frank ja Sophie Vanhalst kirjoittivat uudelleen koko yrityksen toimintasuunnitelman Vanhalstin Syntymä- ja Vauvajuhlien lahojen osalta. Vuonna 200 yritys lanseerasi bb-collections, joka johti yrityksen nopeaan kasvuun.