MUUTO

Muuto on saanut nimensä suomen kielen sanasta muutos. Näin ollen nimi sopii täydellisesti tanskalaiselle designyritykselle, joka on onnistunut luomaan uuden näkökulman pohjoismaiselle muotoilulle, mitä tulee modernien kotien tyylikkääseen sisustamiseen. Vaikka Muuto on suhteellisen uusi yritys, se on saanut vakiinnutettua asemansa arvostettuna sisustusmerkkinä. Valikoimasta löytyy valaisimien lisäksi muita kodin sisustuselementtejä, kuten esimerkiksi suosittuja ripustinkoukkuja, pöytiä, sohvia, mattoja ja muita pohjoismaisia designtuotteita.
Näytetään 24 / 235 tuotteesta

Eurooppalaisten muotoilukykyjen luomia

Yritys on saavuttanut menestystä tekemällä yhteistyötä eurooppalaisten muotoilukykyjen kanssa, jotka ovat saaneet vapaat kädet käyttää luovia taitojaan kuluttajien iloksi. Näiden tyylikkäästi muotoiltujen tuotteiden hintataso on hyvin kohtuullinen, eivätkä valaisimet muodosta tästä poikkeusta. Muuton upeita ja minimalistisia valaisimia on saatavilla erilaisissa muodoissa ja väreissä kuvastaen kunkin muotoilijan omintakeista tyyliä. Yksinkertainen ja ajaton muotoilu on kuitenkin yhdistävä tekijä kaikille Muuton valaisimille. Löydät valikoimasta esimerkiksi Muuton pöytävalaisimen tai kattovalaisimen, joka sopii monenlaiseen sisustukseen ja säilyy tyylikkäänä useita vuosia – vaikka välillä muuttaisit kotisi sisustusta.

Muuton valaisinmaailmasta löydät sekä värikkäitä että neutraaleja malleja. Jos haluat tuoda kotiisi lisää väriä, mutta haluat säilyttää hillityn tyylin, Muuton valaisimet ovat ihanteellinen valinta. Muuton designtyyli antaa kodillesi persoonallista ilmettä viemättä kuitenkaan kaikkea huomiota muilta sisustuselementeiltä. Muuton suosimat minimalistiset muodot sopivat pohjoismaisen kodin sisustukseen, jolle on tunnusomaista toiminnallisuus, käsityötaito ja estetiikka. Hae inspiraatiota Muuton upeista valaisimista, joiden avulla voit luoda sisustukseen uutta näkökulmaa haluamallasi tavalla.

Pohjoismaista minimalismia uudella otteella


Muuton monille mallistoille on tunnusomaista, että tuotteiden suunnittelu juontaa juurensa vahvasti pohjoismaiseen muotoiluperinteeseen. Mallistojen lähtökohtana ovat toiminnallisuus, käsityötaito ja aitous. Eteenpäin katsova asenne on olennainen osa Muuton identiteettiä, mikä näkyy sekä materiaalivalinnoissa että valmistuksessa käytetyissä tekniikoissa.

Yksi Muuton eniten myydyimmistä tuotteista on E27-riippuvalaisin, jonka sopii monenlaiseen sisustukseen pelkistetyn muotoilunsa ansiosta. Valaisin koostuu ainoastaan silikonista valmistetusta kannasta ja isosta polttimosta, joka sopii mihin tahansa tilaan – yksin tai usean valaisimen ryhmissä. Pelkistetty polttimo edustaa modernia versiota teollisesta valaisinmuotoilusta, ja se tarjoaa sisustukseen mielenkiintoisen lisävivahteen. Ripusta valaisin lastenhuoneeseen tai lukulampuksi tai valitse ruokapöydän ylle useamman valaisimen ryhmä. Johdon voi kiinnittää myös muuallekin kuin kattoon, kuten esimerkiksi seinään kiinnitettyyn sisustuselementtiin, ja näin saat luotua aivan oman valaisimesi. E27-riippuvalaisinta on saatavilla 14 eri väriä, joiden avulla voit luoda kotiisi erilaisia väriteemoja. Voit tutustua Muuto-polttimoiden valikoimaan täällä, ja löydät takuulla mieleisesi riippuvalaisimen.

Teollinen ilme leimaa useita Muuton valaisinsarjoja. Unfold-riippuvalaisimesta on muodostunut klassikko ja suosittu sisustuselementti. Muuton tulkinta perinteisestä teollisuusvalaisimesta valmistetaan hienostuneesta materiaalista, joka antaa sille modernimman ja lämpimämmän ulkoasun kuin alkuperäisessä teollisessa riippuvalaisimessa. Unfold on valmistettu pehmeästä silikonista tehden valaisimesta kokoontaitettavan ja antaen sille ajanmukaisen ilmeen. Valaisin soveltuu ihanteellisesti esimerkiksi keittiöön, sillä materiaali on helppo puhdistaa. Lisäksi sen valo on miellyttävä. Sen moderni muotoilu ilmentää yhdessä muiden Muuto-perheen tuotteiden kanssa osuvasti tuotemerkin nimen alkuperäistä merkitystä - muutosta.