Affiliate-kumppani

Kumppanina voit kasvattaa tulojasi mainostamalla laajaa valaistustuotevalikoimaamme verkkosivustollasi, blogissasi ja muilla verkkoalustoilla. Esittelemme vaikuttavan valikoiman valaistusratkaisuja joiltakin alan tunnetuimmilta ja halutuimmilta tuotemerkeiltä, kuten Frandsen, Nordlux, &Tradition, New Works ja monet muut.

Tämän kumppanuusohjelman tavoitteena on lisätä tuotemerkin tunnettuutta, houkutella uusia asiakkaita ja pitää nykyiset asiakkaat kiinnostavien tarjousten ja kampanjoiden avulla.

Kumppanina saat yksinoikeuden luoviin resursseihimme, kuten bannereihin, päivitettyihin logoihin ja ympäristökuviin, jotka voit vapaasti upottaa omalle verkkosivustollesi tai blogiisi. Sitoumuksemme affiliate-markkinointiin sisältää vähintään kolme jännittävää kampanjaa joka kuukausi alustallamme, mikä antaa sinulle runsaasti mahdollisuuksia löytää täydellistä materiaalia kohdeyleisösi sitouttamiseksi. Pysy ajan tasalla kuukausittaisen uutiskirjeemme kautta, jossa saat tietoa tulevista kampanjoista ja yksinoikeustarjouksista. Priorisoimme nopeaa, noin kahden viikon maksuaikaa ja hyväksymme kaikki toteutuneet tapahtumat.

Huomaa, että kumppaniohjelmaan liittyy joitakin rajoituksia:
  • Emme tee yhteistyötä sellaisten sivustojen kanssa, jotka keskittyvät esimerkiksi uhkapeleihin, aikuissisältöön, kryptovaluuttaan, lainauspalveluihin tai verkkokauppojen näköisiin sivustoihin.
  • Louis Poulsenin tuotteiden mainostaminen osana tätä ohjelmaa ei ole sallittua.
  • Myymäläbrändiämme ei pitäisi yhdistää sanoihin kuten "kopiointi".

Teemme yhteistyötä eri kumppanuusalustojen kanssa, joten on mahdollista löytää foorumi, joka toimii juuri sinun maassasi tai alueellasi. Esimerkiksi Tanskassa toimimme yhteistyössä Suomi: Daisycon

Jos haluat lisätietoja tai haluat selvennystä johonkin kysymykseen, ota rohkeasti yhteyttä meihin:

Kristina Simonsen
Content Manager
Sähköposti: ks@designlite.dk

Odotamme hyvää yhteistyötä.

Ystävällisin terveisin
Designlite