Santa & Cole

Santa & Cole on perustettu Barcelonassa vuonna 1985 ja on siitä lähtien kokeillut teollisen muotoilun eri alueilla, vaikkakin valaisimet ovat aina olleet brändin lempilapsia. Aiemmin Santa & Cole loi valaisimia kuuluisimpiin baareihin, josta ne löysivät tiensä koteihin. Santa & Cole ovat itse designin ja tuotannon takana. Heidän valaisimensa tuotetaan laadukkaista materiaaleista käsityönä, hioen joka ikistä pienintäkin yksityiskohtaakin. Design on tunnettu korkeasta laadustaan, funktionaalisuudestaan ja esteettisyydestään. Santa & Cole erottuu joukosta omalaatuisella muotoilullaan ja materiaalivalinnoillaan.
GT6 Riippuvalaisin Black - Santa & Cole
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 10-14 päivässä
Dórica Lattiavalaisin Ruskea/Natural - Santa & Cole
Sous. hinta EUR 1 476,00
Säästä EUR 221,00
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 10-14 päivässä
Sylvestrina Portable Pöytävalaisin - Santa & Cole
Sous. hinta EUR 428,00
Säästä EUR 86,00
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 10-14 päivässä
Vaso Riippuvalaisin Black - Santa & Cole
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 10-14 päivässä
Nagoya Riippuvalaisin Puu - Santa & Cole
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 10-14 päivässä
Trípode G5 Lattiavalaisin Black/Natural - Santa & Cole
Sous. hinta EUR 781,00
Säästä EUR 117,00
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 10-14 päivässä
Trípode M3 Pöytävalaisin Black/Natural - Santa & Cole
Sous. hinta EUR 521,00
Säästä EUR 78,00
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 10-14 päivässä
Näytetään 24 / 94 tuotteesta

SUOSITUT VALAISIMET MERKILTÄ SANTA & COLE

Oman designtiiminsä lisäksi Santa & Cole työskentelee yhdessä joidenkin parhaimpien suunnittelijoiden kanssa. Valaistuksen saralla Miguel Milá on erityisesti nimeämisen arvoinen. Hän on muun muassa suositun Cesta pöytävalaisimen takana. Hän suunnitteli valaisimen vuonna 1962, ideoinnin lähtökohta perustui hylättyyn lasivarjostimeen, jonka hän löysi lasitehtaan ulkopuolelta. Inspiraationaan tunnelmalliset lyhdyt, on valaisin suunnitellut korinomaiseksi, joka kannattelee herkkää lasivarjostinta. Tästä valaisin on myös saanut nimensä ’Cesta’, mikä on espanjaa ja tarkoittaa ’koria’.

TMM Lattiavalaisin oli Miguel Milásin ensimmäinen projekti, jonka Santa & Cole lanseerasi vuonna 1986 – 25 vuotta alkuperäisen suunnittelun jälkeen. Valaisin oli osa Miguelin ensimmäistä kokoelmaa TRAMOlle – firma, jonka hän itse perusti päästäkseen eteenpäin sodan jälkeen. Vaikka design itsessään on jo 60 vuotta vanha, on valaisin edelleen ajankohtainen tämän päivän modernissa sisustuksessa.

Ajaton ja tyylikäs GT5 Riippuvalaisin on ideaali luomaan tunnelmalista valaistusta ruokailupöydän ylle, mutta sopii myös erinomaisesti julkisiin tiloihin. Valaisimen uniikki varjostin on tehty puuvillanauhasta, joka tarjoaa miellyttävää valoa. Kun valaisin ei ole päällä voit luonnon valon ääressä ihastella sen veistoksellista muotoilua. Valaisimen halkaisija on 62 cm, jos tämä tuntuu liian isolta, löytyy valaisimesta myös pienempi GT6 Riippuvalaisin, tämän valaisimen halkaisija on 45 cm.
Huomaa myös Tripode Pöytävalaisin sekä Tripode Lattiavalaisin, sillä ne käyttävät samaa varjostinta. Varjostin lepää kolmen metallijalan varassa, jotka leikkaavat yhdessä pisteessä, mikä luo tasapainon valaisimen visuaaliseen ilmeeseen.