Watt a Lamp

Watt a Lamp – kokoelma tanskalaisia suunnitelijoita. Watt a Lamp -brändi on syntynyt viehätyksestä valoon sekä intohimoisesta suhtautumisesta teknologiaan, suunnitteluun ja laatuun. Tarkoituksena on valmistaa monivuotisia valaisimia.  Ihastuttavia ja käytännöllisiä valaisimia, joissa on uskaliaita yksityiskohtia.
Radio Riippuvalaisin Ø70 - Watt A Lamp
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Work Riippuvalaisin Musta - Watt A Lamp
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Bend Bend Pöytävalaisin Musta - Watt A Lamp
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Adjustable Riippuvalaisin Ø30 Sininen - Watt A Lamp
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Näytetään 8 / 8 tuotteesta

TANSKALAISIA DESIGNVALAISIMIA

Merkille Watt a Lamp ominaista on yhteistyö tunnettujen sekä uusien suunnittelijoiden kanssa. Merkin ensimmäinen mallisto tehtiin yhteistyössä suunnittelijoiden Rikke Hagen ja Andreas Lund kanssa. Yhteistyössä nämä kaksi suunnittelijaa loivat valaisimen ADJUSTABLE.  Valaisimessa yhdistyy visio laadukkaan valaistuksen luomisesta sekä funktionaalisen muotoilun huomioimisesta. Riippuvalaisinta on saatavilla useassa eri värissä, kuten tummansininen, harmaa ja valkoinen. ADJUSTABLE on saanut nimensä valaisimen joustavuudesta, valaisimen korkeutta voidaan säätää helposti.

DAMN FASHIONISTA - retrovalaisimia


DESIGN BY US on suunnitellut DAMN FASHIONISTA malliston. Designstudion takana on suunnittelija Rasmus Von Larsson. Valaisimet ovat retro-inspired - kauniin kristallilasin ja messinkiosan yhdistelmä tekee valaisimista sopivia moniin koteihin, jossa rakastetaan retrotyyliä.