SHOWROOM FINLAND

Tuula ja Leena perustivat Showroom Finland -yrityksen vuonna 2001 työskenneltyään ensin pitkään erilaisissa suomalaisissa suunnittelufirmoissa. Kaksi ystävää ja kollegaa jakoivat yhteisen vision ja halusivat kehittää asiantuntijuuttaan sekä tehdä tuotteistaan tulevaisuuden klassikoita! Yrityksen tuotteet edustavat älykästä designia ja ne valmistetaan pääsääntöisesti Suomessa. Suomalaiset tunnetaan maailmalla ammattitaitoisesta puutyöstä ja kestävästä designista.

Kestävää designia – valaisimia puusta, vanerista ja pahvista

Suomalaiset on tunnettuja laajasta kokemuksesta puun työstämisen saralla, sekä menestyksekkäästä kestävästä designista ja Showroom Finland ei tee poikkeusta, sillä heidän valaisimensa valmistetaan puusta, vanerista ja pahvista.

Showroom Finland on vastaanottanut useita eri designpalkintoja, kuten GOOD DESIGN ja GOOD GREEN DESIGN (Chicago) sekä ECO DESIGN -palkinnon (Helsinki).

Pilke – valaisin, jossa yhdistyy perinteistä suomalaista designia ja modernia geometriaa

Pilke-valaisimet ovat kombinaatio perinteistä suomalaista puutyötekniikkaa sekä moderneja geometrisia muotoja. Valaisimien kuviointi on todella kaunis, kuvion läpi valo loistaa upeasti läpi luoden lämpimän tunnelman tilaan. Sarjan valaisimet valmistetaan ilman ruuveja ja liimaa. Kuvion design pitää valaisimen koossa.