Valoköynnökset

Voit saada aikaan oikealla tilaan sopivalla valoköynnöksellä suuria muutoksia sekä sisä- että ulkotiloissa. Valoketjut luovat koristeellisen tunnelmavalaistuksen ja lisäävät tilaan erityisen ilmapiirin. Jouluna valoköynnökset ovat aivan välttämättömiä ja luonnollinen osa joulukoristelua. Käytä valoköynnöksiä ulkona pimeinä talvikuukausina tai koristele joulukuusi niillä – fantastisia pimeään talviaikaan! Valoköynnökset voidaan ripustaa myös pysyvästi olohuoneeseen, käytävään tai mihin tahansa muuhun tilaan. Ne sopivat myös toisinaan erityistilauksiin, kuten syntymäpäiväjuhliin ja eri pyhiin. Valitse itsellesi sopivin valoketju ja juhlat voivat alkaa! Terassilla valoköynnökset tarjoavat myös kesäaikoina viihtyisän valaistuksen myöhäisiin kesäiltoihin. Ripusta valoköynnökset patiolle ja koe maaginen tunnelma.
Function Valoketju 10,2m Musta - House Doctor
Sous. hinta EUR 153,00
Säästä EUR 42,00
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 14-16 päivässä
Kiki 10 Ulko Valoketju - Martinelli Luce
Sous. hinta EUR 1 928,00
Säästä EUR 237,00
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 4-6 päivässä
Bella Vista Kevyt Merkkijono - Seletti
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 10-14 päivässä
Kevyt Valoketju 10m Hopea 80 Valoa - House Doctor
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 14-16 päivässä
Function Valoketju 8,4m - House Doctor
Sous. hinta EUR 133,00
Säästä EUR 40,00
Tuotetta on varastossa
Kiki 5 Ulko Valoketju - Martinelli Luce
Sous. hinta EUR 1 034,00
Säästä EUR 123,00
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 4-6 päivässä
Näytetään 7 / 7 tuotteesta

ULKO- JA SISÄTILOJEN VALOKÖYNNÖKSET

Useimpia valoköynnöksiä voidaan käyttää sisä- ja ulkotiloissa. Jos valoketjun tulisi olla ulkotiloissa pidemmän aikaa syksyllä ja talvella, on paras tarkistaa tuotteen IP-luokitus ja valita tuote, joka on suunniteltu ulkokäyttöön.

Sisätiloissa valoköynnöksiä voidaan käyttää kuin koristeena kasveissa, vaaseissa, huonekalujen yllä tai ovenkarmeilla. Mahdollisuuksia on monia ja voit vaihdella valoköynnöksien paikkaa helposti omien toiveidesi mukaisesti.

LED valoköynnökset ja paristokäyttöiset valoköynnökset


Valoköynnöksiä on saatavilla myös LED-valoilla ja paristollisina versioina. LED valo on käytännöllinen valoköynnöksissä, sillä LED-valonlähteet eivät tuota niin paljon lämpöä, eikä sinun näin tarvitse huolehtia ylikuumentumisesta. Tästä syystä niitä voidaan käyttää lähes missä tahansa.

Paristolliset valoköynnökset ovat fiksuja, sillä niitä voidaan siirtää paikasta toiseen uskomattoman helposti, eikä sinun tarvitse miettiä missä lähin pistorasia on.