Valoköynnökset

Voit saada aikaan oikealla tilaan sopivalla valoköynnöksellä suuria muutoksia sekä sisä- että ulkotiloissa. Valoketjut luovat koristeellisen tunnelmavalaistuksen ja lisäävät tilaan erityisen ilmapiirin. Jouluna valoköynnökset ovat aivan välttämättömiä ja luonnollinen osa joulukoristelua. Käytä valoköynnöksiä ulkona pimeinä talvikuukausina tai koristele joulukuusi niillä – fantastisia pimeään talviaikaan! Valoköynnökset voidaan ripustaa myös pysyvästi olohuoneeseen, käytävään tai mihin tahansa muuhun tilaan. Ne sopivat myös toisinaan erityistilauksiin, kuten syntymäpäiväjuhliin ja eri pyhiin. Valitse itsellesi sopivin valoketju ja juhlat voivat alkaa! Terassilla valoköynnökset tarjoavat myös kesäaikoina viihtyisän valaistuksen myöhäisiin kesäiltoihin. Ripusta valoköynnökset patiolle ja koe maaginen tunnelma.
Kevyt Merkkijono 10m Messinki 80 - House Doctor
Sous. hinta EUR 23,00
Säästä EUR 2,00
Tuotetta on varastossa
Kiki 5 Ulko Valoketju - Martinelli Luce
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 4-6 päivässä
Näytetään 3 / 3 tuotteesta

ULKO- JA SISÄTILOJEN VALOKÖYNNÖKSET

Useimpia valoköynnöksiä voidaan käyttää sisä- ja ulkotiloissa. Jos valoketjun tulisi olla ulkotiloissa pidemmän aikaa syksyllä ja talvella, on paras tarkistaa tuotteen IP-luokitus ja valita tuote, joka on suunniteltu ulkokäyttöön.

Sisätiloissa valoköynnöksiä voidaan käyttää kuin koristeena kasveissa, vaaseissa, huonekalujen yllä tai ovenkarmeilla. Mahdollisuuksia on monia ja voit vaihdella valoköynnöksien paikkaa helposti omien toiveidesi mukaisesti.

LED valoköynnökset ja paristokäyttöiset valoköynnökset


Valoköynnöksiä on saatavilla myös LED-valoilla ja paristollisina versioina. LED valo on käytännöllinen valoköynnöksissä, sillä LED-valonlähteet eivät tuota niin paljon lämpöä, eikä sinun näin tarvitse huolehtia ylikuumentumisesta. Tästä syystä niitä voidaan käyttää lähes missä tahansa.

Paristolliset valoköynnökset ovat fiksuja, sillä niitä voidaan siirtää paikasta toiseen uskomattoman helposti, eikä sinun tarvitse miettiä missä lähin pistorasia on.