LAMPEFEBER

Lampefeber on tanskalainen yritys, joka perustettiin vuonna 1992. Lampefeber on siitä lähtien erikoistunut eksklusiivisten valaisimien tuontiin ja myyntiin. Valaisimia tuodaan pääosin saksalaisilta ja italialaisilta markkinoilta, jotka ovat tunnettuja erityisesti estetiikastaan. Lampefeber painottaa erityisesti laatua ja eksklusiivista designia toimittajia valittaessa, ja tuotteet ovat yleensä innovatiivisia, erilaisia ja samanaikaisesti klassisia. Jokaisen tuotteen yksityiskohdat ovat tarkkaan mietittyjä ja yksikään tuote ei muistuta toista. Valikoimasta löytyy kaikkea tavallisista riippuvalaisimista spotteihin ja erilaisiin pöytävalaisimiin.
Kelly SO1 Riippuvalaisin Ø50 Pronssi - Studio Italia Design
Tilaa ennen klo 14 ja tilauksesi lähetetään tänään (arkipäivinä)
Arigato Kattovalaisin Long Musta - Grupa
Tilaa ennen klo 14 ja tilauksesi lähetetään tänään (arkipäivinä)
Bossinha Kattovalaisin - Lumini
Alkaen EUR 799,00
Säästä EUR 144,00
Bossa Kattovalaisin - Lumini
Alkaen EUR 1 012,00
Säästä EUR 202,00
Ice Cube Classic Seinävalaisin/Kattovalaisin Kupari - Fabbian
Tilaa ennen klo 14 ja tilauksesi lähetetään tänään (arkipäivinä)
Discoco Riippuvalaisin Ø53 Matta Harmaa - Marset
Tilaa ennen klo 14 ja tilauksesi lähetetään tänään (arkipäivinä)
Näytetään 20 / 90 tuotteesta

KLASSISTA JA INNOVATIIVISTA DESIGNIA

Lampefeber on onnistunut yhdistämään klassisen ja modernin sekä innovatiivisen ja retroaspektin, jotka ovat tällä hetkellä myös sisustuksessa pääpainona. Tuotteet koostuvat kauniista muodoista ja väreistä, mikä pysäyttää ja kutsuu katsojaansa tutkimaan valaisinta ja sen yksityiskohtia tarkemmin. Lampefeberin tavoitteena on tuoda ainoastaan eksklusiivisimpia ja ylellisimpiä valaisimia, joissa on yksi tai useampi erityinen yksityiskohta, joka kertoo hauskan tarinan tai säteilee jotain erityistä ja jännittävää.

DesignLiten verkkokaupasta löydät laajan valikoiman Lampefeberin valaisimia, ja olemme varmoja, että voit löytää unelmiesi valaisimen meiltä. Meiltä löydät laajan valikoiman tuotteita monissa eri väreissä ja muodoissa. Tutustu verkkokauppamme valikoimana ja löydä juuri sinun sisustukseesi täydellisesti sopiva valaisin.

Jos haluat vastaanottaa informaatiota uusimmista tuotteista ja trendeistä verkkokaupassamme, voit liittyä uutiskirjeemme tilaajaksi. Näin olet ensimmäisten joukossa saamassa viestiä, kun me lisäämme jotakin kodinsisustukseen liittyvää verkkokauppaamme.