LAMPEFEBER

Lampefeber on tanskalainen yritys, joka perustettiin vuonna 1992. Lampefeber on siitä lähtien erikoistunut eksklusiivisten valaisimien tuontiin ja myyntiin. Valaisimia tuodaan pääosin saksalaisilta ja italialaisilta markkinoilta, jotka ovat tunnettuja erityisesti estetiikastaan. Lampefeber painottaa erityisesti laatua ja eksklusiivista designia toimittajia valittaessa, ja tuotteet ovat yleensä innovatiivisia, erilaisia ja samanaikaisesti klassisia. Jokaisen tuotteen yksityiskohdat ovat tarkkaan mietittyjä ja yksikään tuote ei muistuta toista. Valikoimasta löytyy kaikkea tavallisista riippuvalaisimista spotteihin ja erilaisiin pöytävalaisimiin.
Maranga Plafondi - Marset
Tarkista variantin varastotilanne
Beluga Kattovalaisin - Fabbian
Alkaen EUR 272,00
Säästä EUR 54,00
Tarkista variantin varastotilanne
Discoco Riippuvalaisin Ø53 Valkoinen - Marset
EUR 1 003,00
Säästä EUR 201,00
Tuotetta on varastossa
Nostalgia Lasi Kattovalaisin Iso - Studio Italia Design
Alkaen EUR 558,00
Säästä EUR 112,00
Tarkista variantin varastotilanne
Arigato Kattovalaisin Double Long Valkoinen - Grupa
EUR 705,00
Säästä EUR 141,00
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Lei Crystal 230V Kattovalaisin - Fabbian
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Arigato Riippuvalaisin Large Musta - Grupa
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Arigato Kattovalaisin Double Long Musta - Grupa
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Arigato Riippuvalaisin Large Valkoinen - Grupa
EUR 373,00
Säästä EUR 75,00
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Näytetään 24 / 84 tuotteesta

KLASSISTA JA INNOVATIIVISTA DESIGNIA

Lampefeber on onnistunut yhdistämään klassisen ja modernin sekä innovatiivisen ja retroaspektin, jotka ovat tällä hetkellä myös sisustuksessa pääpainona. Tuotteet koostuvat kauniista muodoista ja väreistä, mikä pysäyttää ja kutsuu katsojaansa tutkimaan valaisinta ja sen yksityiskohtia tarkemmin. Lampefeberin tavoitteena on tuoda ainoastaan eksklusiivisimpia ja ylellisimpiä valaisimia, joissa on yksi tai useampi erityinen yksityiskohta, joka kertoo hauskan tarinan tai säteilee jotain erityistä ja jännittävää.

DesignLiten verkkokaupasta löydät laajan valikoiman Lampefeberin valaisimia, ja olemme varmoja, että voit löytää unelmiesi valaisimen meiltä. Meiltä löydät laajan valikoiman tuotteita monissa eri väreissä ja muodoissa. Tutustu verkkokauppamme valikoimana ja löydä juuri sinun sisustukseesi täydellisesti sopiva valaisin.

Jos haluat vastaanottaa informaatiota uusimmista tuotteista ja trendeistä verkkokaupassamme, voit liittyä uutiskirjeemme tilaajaksi. Näin olet ensimmäisten joukossa saamassa viestiä, kun me lisäämme jotakin kodinsisustukseen liittyvää verkkokauppaamme.