Täydellinen lahja miehelle

Onko hän juuri yksi niistä miljoonista, jotka eivät toivo itselleen mitään, mutta haluat tietenkin antaa hänelle jotakin erityistä – lahjan antaminen miehelle jolla on jo kaikkea on vaikeaa.

Olemme koonneet 10 lahjaehdotusta miehelle.
Lista pitää sisällään valaisimet tekniikasta innostuneille, muotitietoiselle – ja hänelle, joka pitää vain kaikesta yksinkertaisesta.

Aloitamme Philips Huen Being valaisimesta, tämä on erinomainen lahja miehelle, joka on innoissaan aina kaikista tekniikan uutuustuotteista. Valaisimen mukana tulevalla kaukosäätimellä voidaan ohjata valaisimen Kelvin-asteita. Näin hän voi säätää tilan valaistusta kylmästä lämpimään valoon. Pienellä lisävarustelulla valaisinta voidaan säätä myös tabletin tai puhelimen avulla.
Anna miehelle lahjaksi Philips Hue tuote ja sinulla on ideoita seuraaviksikin vuosiksi, kun hän saa käsiinsä tämän tuotteen, haluaa hän varmasti niitä lisää.

Viihtyykö miehesi paljon ulkona?

Tarkasta CPH Lightinging Eggy Pop Out –valaisin. Upea valaisin, joka luo tunnelmallisen valon puutarhaan. Tai ehkä ulkoseinävalaisimet kaipaavat päivitystä? Tarkasta siinä tapauksessa Norlysin Asker seinävalaisimet.

Valitse klassinen design miehelle, joka pitää sisustamisesta ja rakastaa laatua. Tolomeo seinävalaisimet italialaiselta merkiltä Artemide ovat funktionaalisia ja maskuliinisia. Tolomeo seinävalaisimet sopivat kodin jokaiseen huoneeseen! Keittiöön, tai lukuvaloksi sohvan vierelle tai perinteisesti sängyn ylle – vaihtoehtoja on monia!

Toinen yhtä joustava seinävalaisin on Kaiser Idell-6718 –seinävalaisin, joka tunnetaan myös nimellä saksivalaisin. Raaka ja maskuliininen valaisin, jolla on pitkä historia.

Tulisiko valaisimen olla erilainen – jokin sellainen joita kaikilla ei ole?

Siinä tapauksessa Obook seinävalaisin merkiltä Lumio on tarkistamisen arvoinen tuote. Onko kyseessä valaisin vai kirja? Avaa kirja ja valaise tila. Toinen erikoisuus on käsintehty TR7 lattiavalaisin tanskalaiselta Tom Rossaulta – valaisin, joka luo tunnelmaa ja on samalla arkkitehtuurinen statement piece.

Tom Dixonin Etch ja moderni Arigato-valaisinsarja Grupa Productsilta ovat olleet todella suosittuja valaisimia, ja ovat erinomaisia lahjaideoita miehelle.

Voit pistää myös kaikki peliin hemmotellaksesi miestäsi ja antaa lahjaksi upean Verpanin Globe riippuvalaisimen. Tämä valaisin on arvokas designklassikko, joka tuo takuuvarmasti iloa lahjan saajan elämään vuosiksi eteenpäin.

Mietityttääkö edelleen?

Voit soittaa meille numeroon 075 326 5353 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@designlite.fi.

Asiakaspalvelumme auttaa sinua valinnassa mielellään.