Unohtuiko salasanasiLuo uusi käyttäjä
Philips Hue Valaisimet
Tyyppi
Väri

Philips Hue Valaisimet

Philips Hue on säädettävä valaistus, jolla on monia käyttömahdollisuuksia. Philips Hue koostuu lampuista ja irrallisista valaisimista.
Löydä Philipsin valaisimet täältä: Philips Hue Valaisimet

Philips Hue:n avulla voit luoda kotiisi täysin omanlaisesi valaistuksen. Valaistusta kontrolloidaan puhelimeen, tai tablettiin asennettavan sovelluksen avulla tai langattomalla Hue-kytkimellä.
Voit asettaa Philips Hue -valaisimet syttymään automaattisesti tiettynä ajankohtana. Voit vaihdella kylmän (sopii työvaloksi) ja lämpimän tunnelmavalon välillä.

Philips Hue:n käyttöön ottoa varten suosittelemme ensin hankkimaan Aloituspakkauksen, joka sisältää koko valaistuksen kontrolloimiseen tarvittavan sillan.
Löydät Philips Hue -aloituspakkaukset täältä: Philips Hue Startsæt

Leikittele Philips Hue -valaistuksella: tuo huoneeseen vaaleanpunainen prinsessamaailma tai kaunis auringonnousu rantateemalla.

Valaisimet verkosta - Designlite.fi

Designlite tarjoaa laajan valikoiman erilaisia valaisimia. Olemme myyneet valaisimia kivijalkamyymälässämme yli 35 vuoden ajan. Nyt voit ostaa valaisimia myös verkossa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme antaa mielellään neuvoja uusiin trendeihin ja valaisimiin liittyen. Olemme lisäksi virallinen jälleenmyyjä jokaiselle edustamallemme merkille, ja tarjoamme kaikille tuotteille täyden takuun!

Puhelinajat

Maanantai-Perjantai: 9.30 - 17.00

Asiakaspalvelu

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tilaukseen tai tuotteisiimme liittyen:

asiakaspalvelu@designlite.fi
020 787 1616

 
0