LOUIS POULSEN

Vuonna 1874 perustettiin yksi maailman arvostetuimmista valaisinvalmistajista; yritys nimeltä Louis Poulsen. Vaikka yritys ja valaisimet ovat peräisin Tanskasta, niitä voi nykyään ostaa ympäri maailmaa.
Pakhus - Louis Poulsen
EUR 190,00
Säästä EUR 28,00
Tilaa ennen klo 14 ja tilauksesi lähetetään tänään (arkipäivinä)
PH 2/1 Meripihka Lasi Pöytävalaisin - Louis Poulsen
Tilaa ennen klo 14 ja tilauksesi lähetetään tänään (arkipäivinä)
PH 3½-2½  Lattia - Louis Poulsen
EUR 1 450,00
Säästä EUR 217,00
Tulossa varastoon: 3-5 päivässä
Collage 450 Valkoinen - Louis Poulsen
EUR 850,00
Säästä EUR 127,00
Tulossa varastoon: 3-5 päivässä
AJ Mini Pöytävalaisin Polished Steel - Louis Poulsen
Tilaa ennen klo 14 ja tilauksesi lähetetään tänään (arkipäivinä)
Patera 450 - Louis Poulsen
Tilaa ennen klo 14 ja tilauksesi lähetetään tänään (arkipäivinä)
PH 3-2½ Seinä Musta - Louis Poulsen
Tilaa ennen klo 14 ja tilauksesi lähetetään tänään (arkipäivinä)
NJP Seinävalaisin Pitkä Varsi Musta - Louis Poulsen
EUR 415,00
Säästä EUR 62,00
Tulossa varastoon: 3-5 päivässä
PH 5 Riippuvalaisin Punaisen Sävyt - Louis Poulsen
Tilaa ennen klo 14 ja tilauksesi lähetetään tänään (arkipäivinä)
AJ Mini Pöytävalaisin Ultra Blue - Louis Poulsen
Tilaa ennen klo 14 ja tilauksesi lähetetään tänään (arkipäivinä)
PH 4/3 Riippuvalaisin - Louis Poulsen
Tilaa ennen klo 14 ja tilauksesi lähetetään tänään (arkipäivinä)
Näytetään 20 / 306 tuotteesta

Useita suunnittelijoita – yksi keskeinen periaate


Louis Poulsen on tehnyt yhteistyötä lukuisten tanskalaisten ja ulkomaalaisten suunnittelijoiden kanssa kautta vuosikymmenten, ja tuloksena on syntynyt lukemattomia kauniita valaisimia. Tuotemerkin arvostus näkyy myös siinä, että osa valaisimista on saavuttanut kansainvälistä tunnustusta ja voittanut palkintojakin. Kaikkia valaisimia yhdistää yksi keskeinen periaate, jonka pohjalle koko yritys on rakentunut: pohjoismainen ajattelutapa, jossa muotoilu ja toiminnallisuus kulkevat käsi kädessä. Jokaisella valaisimen osalla tulee olla oma tehtävänsä, ja jokaisen osan tulee omalta osaltaan myötävaikuttaa valaisimen kauniiseen ulkomuotoon.
Louis Poulsenin valaisimet ilmentävät selkeästi tätä ajattelutapaa, sillä ne ovat muotoilultaan pelkistettyjä. Jos siis arvostat puhdasta, selkeälinjaista ja tyylikästä valaisinmuotoilua, Louis Poulsenin valaisimet ovat sinulle varma valinta.

Louis Poulsenin valaisimien selkeä, toiminnallinen ja esteettinen ilme sopii lähes joka kodin sisustukseen. Jos etsit valaisinta, joka toimii kotisi katseenvangitsijana ja keskeisenä sisustuselementtinä, tai jos kaipaat kotiisi uutta selkeälinjaista ja käyttäjäystävällistä valaisinta, löydät hakemasi Louis Poulsenin valikoimasta.
Emme tyydy vain kauniiseen muotoiluun
Louis Poulsenin kantavana periaatteena ei ole ainoastaan valmistaa kauniita valaisimia, vaan myös käytettyjen materiaalien tulee olla parhaita. Kestävät materiaalit, kuten teräs, lakattu alumiini ja kupari, luovat ajattoman tyylin, joka ei vanhene. Louis Poulsenin seinävalaisin ovat näin ollen kauaskantoinen sijoitus kodin sisustukseen ja omaan elämänlaatuun, sillä siitä riittää iloa joka päivälle tuleviksi vuosiksi.
Jos haet kotiisi ”kevyttä” ratkaisua, sinun kannattaa tutustua klassisiin lasisiin lampunvarjostimiin. Lasivarjostimet tuovat tilaan tyylikkään, neutraalin ja kevyen ilmeen, joka sopii kaikkiin koteihin.

Tinkimätöntä yhteistyötä – tinkimätöntä muotoilua


Louis Poulsen on vuosien saatossa työskennellyt lukuisten tunnettujen suunnittelijoiden ja arkkitehtien kanssa. Yhteistyön tuloksena on syntynyt eräitä maailman arvostetuimpia valaisimia ja valaisinklassikoita, jotka eivät koskaan mene pois muodista. Suositut PH-valaisimet ovat muotoilija Henning Poulsenin käsialaa, joka oli tunnettu ainutlaatuisista ja moni-ilmeisistä ja samalla kuitenkin yksinkertaisista valaisimistaan. Hänen valaisimiaan leimaavat laadukkuus, hienostuneisuus, tyylikkyys ja ennen kaikkea käyttäjäystävällisyys. Nämä kauniit ja ikoniset valaisimet antavat uskomattoman miellyttävän valon, joka tuo upean loppusilauksen joka kodin sisustukseen. PH-valaisimien muotoilun taustalla on ajatus siitä, että niiden tulee antaa ja jakaa valoa parhaalla mahdollisella tavalla. Näin ollen PH-valaisin on aina varma ja onnistunut valinta.

Ainutkertainen katseenvangitsija kotiisi


Jos etsit kotiisi todellista katseenvangitsijaa, suosittelemme sinua tutustumaan CIRQUEN kauniisiin ja ainutkertaisiin riippuvalaisimiin. Valaisinsarja on saanut inspiraationsa Tivolista Kööpenhaminassa, mikä näkyy valaisimien leikkisässä muotokielessä karuselleineen ja elämäniloisine väreineen. Tämä Louis Poulsenin kanssa yhteistyössä kehitetty ainutkertainen riippuvalaisin tuo särmää jokaiseen tilaan, joten siitä tulee epäilemättä uusi suosikkisi kotisi sisustuksessa.

Valaisimet elinikäiseen käyttöön


Arvostatko valaisimia, jotka korostavat persoonallista tyyliäsi ja antavat upean loppusilauksen kotisi sisustukseen muotisuuntauksista ja kauden väreistä riippumatta? Tai kaipaatko kotiisi klassikkoa, joka luo tilaan tyylikkään ilmeen ja säilyy sukupolvelta toiselle?  Siinä tapauksessa Louis Poulsenin AJ-valaisimet ovat sinulle täydellinen valinta.

Tanskalainen arkkitehti Arne Jacobsen suunnitteli AJ-valaisimet Louis Poulsenille. Arkkitehtuurin ja huonekalumuotoilun pohjalta Arne Jacobsen suunnitteli sarjan kauniita ja käyttäjäystävällisiä valaisimia, joiden ajaton muotoilu on jättänyt selvän jälkensä nykyaikaiseen pohjoismaiseen sisustukseen.

Valaisimia jokaiseen tarpeeseen


Louis Poulsenin valikoimasta löytyy sekä seinävalaisimia, kattovalaisimia, pöytävalaisimia, lattiavalaisimia että riippuvalaisimia. Näin ollen löydät joukosta varmasti itsellesi Louis Poulsenin valaisimen, joka vastaa täydellisesti kotisi valaistuksen tarvetta.  Valaisimia on saatavilla monissa eri materiaaleissa, ja esimerkiksi erilaiset metallipinnat antavat tyylikkään, pelkistetyn ja autenttisen ilmeen. Jos pidät enemmän kevyemmästä, elegantista ja klassisesta tyylistä, suosittelemme perinteisiä lasivarjostimia, jotka sopivat jokaiseen kotiin.