Margit Brandt

Margit Brandt valaisin takaa ylellisen ja upean hotellitunnelman sisustukseen. Margit Brandt on 1960-luvulta lähtien ollut tunnettu hänen eleganssista ja tyylistä muotimaailmassa, mutta hänellä oli myös vahva palo kodin sisustukseen. Vuonna 2005 uusi Margit Brandt sisustustuotteiden tuotanto sai alkunsa. Hänelle oli tärkeää, että arjen tuotteiden tuli olla muotoiltu niin, että ne erottuvat harmaasta arjesta – näkemys, joka käy yksi yhteen Margit Brandt valaisimien kanssa.
MB Pöytävalaisin H67 Black/Crystal - Margit Brandt
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
MB Pöytävalaisin Black/Crystal - Margit Brandt
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
MB Pöytävalaisin Creme - Margit Brandt
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
MB Pöytävalaisin Curry - Margit Brandt
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
MB Pöytävalaisin Grey - Margit Brandt
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Näytetään 5 / 5 tuotteesta

KUKA OLI MARGIT BRANDT?

Margit Brandt design huokuu laatua, eleganssia ja tyyliä! Valaisimien elegantit materiaalit; veluuri, yhdistettynä klassiseen lasiin takaa samanaikaisesti ultramodernin ja klassisen ilmeen. Riippumatta siitä suunnitteliko hän turkiksen, maljan vai sisustusta, hän teki sen aina perustuen filosofiaan, että yksinkertaisen asian ei tulisi ainoastaan olla funktionaalinen vaan myös huoliteltu, koristeltu ja erityinen.

Margit Brandt, syntynyt Tanskassa, Bjørløvissa, oli tanskalainen suunnittelija, joka ensisijaisesti oli tunnettu hänen vaikutuksestaan muotimaailmassa. Hän valmistui Kööpenhaminan Tilskæreakademi (vaatetusalan koulutus) vuonna 1964, jonka jälkeen hän nopeasti lähti ranskaisten suunnittelijoiden Louis Feraud ja Pierre Balmain oppiin Pariisiin. Vuonna 1966 Margit Brandt aloitti oman muotitalon yhdessä Erik Brandtin kanssa, jonka kanssa hän meni naimisiin vuotta myöhemmin. Erik ja Margit Brandt nauttivat suurta suosiota ja yritys kasvoi nopeasti Japaniin, Sveitsiin ja Hong Kongiin. Vuonna 1970 hän työskenteli yhdessä joidenkin suurimpien muotisuunnittelijoiden kanssa Pariisissa ja New Yorkissa.

Margit Brandt kuoli vuonna 2011 vain 66-vuotiaana. Hän oli tunnettu siitä, että hän toi aina aikansa parhaat suuntaukset esiin; värit ja tyylikkäät linjat sisustuksessa, naisten vaatteissa, koruissa ja kodintekstiileissä.